2777
2789
عنوان

کاش بجای تایپک های ۱ دی ...

140 بازدید | 18 پست

همه تاپیکا از جمله تاپیکای خودم همش اه و ناله وشکایته‌ من قبلا خیلی مشکلاتو نداشتم ولی وقتی اینجا میخونم باورتون نمیشه عین اون مشکل برام پیش میاد‌. کاش بجای انقلاب علیه سایت علیه افکار منفی خودمون قیام میکردیم .... واقعا هیچ خوبی دیگه تو سایت دیده نمیشه همه دارن مینالن  . دیگه دازم به قانون جذب اعتقاد پیدا میکنم 😐

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

جذب چرت  و پرت  است

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ساعت 12) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

##############################  همه-باهمیم#

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
من اصلاً تاپيكاى غمگينشو باز نمى كنم واقعاً ذهن ادمو بهم ميريزه

منم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
جذب چرت  و پرت  است

منم بهش اعتقاد نداشتم اما الان هرچی اینجا مردم بدبختی دارن میخونم عینش میاد تو زندگیم ‌ . خیلی غیر قابل باور

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
من اصلاً تاپيكاى غمگينشو باز نمى كنم واقعاً ذهن ادمو بهم ميريزه

دقیقا منم ولی بعضی وقتا میام سایت میبینم اصلا تاپیک مفیدی نیس بخونم میرم سرچ میکنم مال سالگی/۹۶/۹۵اینقد تاپیک مفید زدن ک ادم سرحال میشه اصن

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت   از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ساعت 12) نه تاپیک بزنید ن ...

همرو میترکونن حالا ببین کی گفتم 👋

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
جذب چرت  و پرت  است

اونایی که استاد دارن و...رو نمیدونم ولی تلقین واقعا جواب میده اون کتابی که تو تاپیک اخرم معرفی کردم رو دان کن ی کمشو که گوش بدی میفهمی چطوریه و اینا 

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
همرو میترکونن حالا ببین کی گفتم 👋

نههههههههههه