2777
2789
عنوان

بنظرتون این زنا چی ازجون من میخوان ولم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 23 پست

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ساعت 12) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

##############################  همه-باهمیم#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا خیلی ادمای چرتین یعنی خونه خراب کنن ذاتشون خرابه فقط اونی که گفته ماکی رفتیم خواستگار 😂

چاره ای نیست 

چقد  سخته توی این فرهنگ زندگی کنی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

خب چرا رفتین؟ یعنی پدرتون کار داشته؟ در هر صورت بعضی روستاها اینجوریه و گناه زبانی یعنی تهمت غیبت افترا رواج داره بینشون. بیشتر هم زنانی هستن که توی خونه سرکوب شدن و اینجوری تخلیه میکنن خودشونو. اونا در اصل خودشون مریض شدن

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
هعی این ادما ترسی از خدا ندارن اخه

باورت نمیشه خیلی ادمای بدی داره این روستا بااینکه شهر ما بارندگیاش خوبه حتی اطرافش این روستا جزو کم بارش،ترین جاهای استانه !!!!!!

خدایا داده ونداده ات راشکر
خب چرا رفتین؟ یعنی پدرتون کار داشته؟ در هر صورت بعضی روستاها اینجوریه و گناه زبانی یعنی تهمت غیبت اف ...

اره کار کشاورزی داره پدرم اینجا خونه خریدیم کاش پامون میشکست نمیومدیم اینجا من هرچقدرم بد باشم پشت سر کسی چیزی نمیگم چون اعتقاددارم ممکنه یه ساعت دیگه این دنیا نباشم یا بمیرم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
اره کار کشاورزی داره پدرم اینجا خونه خریدیم کاش پامون میشکست نمیومدیم اینجا من هرچقدرم بد باشم پشت س ...

حالا برمیگردین. با پدر صحبت کنید و شرایط رو بگید. زودتر. تا بدونه و تکلیف روشن بشه. الانم سختهولی باید تحمل کنید. تمام روزای سخت میگذره.

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.