2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید  رابطه داداشا باهم خوب باشه..حالا بخاطر ی انتر خانووم این بچه خونه  عموش نره...زنم ...

نگو به زنعموها بر میخوره 🙁🙁

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
اخه دعوت می کنه ؟مثلاتولدبچش نرم بزرگترامیگن حسوده وفلان درضمن خانواده شوهرم بشدت پشتشن توشوهرداری ح ...

هركي هرچي ميخاد بگه مگه ترس و واهمه داري ازشون؟؟؟؟؟

جاري من دعوت كرد من گفتم نميام با پدرشوهرم صورت تو صورت شدم ميگف اگه نياي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي گفتم نميام شمام حق ندارين برين اينجام وايسادم ببينم چه غلطي ميكنين

تازه فكر كن من اونجا غريبم از تهران ميرم اونا ترك تبريزن

همچين ميرم تو شكمشون جرات ندارن چپ نگام كنن

ديگران راقضاوت نكنيم.
شوهرته طوري ادب كن كه تلفناشو جواب نده كه ديگه زنگ نزنه جاري منم خودشو واسه شوهرم لوس ميكرد منو محل ...

باور کن شوهرم اصلاجوابشو نمیده این ول کن نیست.هی تبریک  فلا و بهمان میفرسته.الانم جدیدا گوشی خریده ملتو شکافته از بس هی پیام میده به این و اون.از شوهرم هم 23سال کوچیکتره از منم 18سال.والا با پسر من فقط 6سال فاصله سنی داره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#

من خیلیارو دیدم در اتاق بچه رو قفل میکنن که بچه های دیگه نرن تو استدلالشونم اینه اسباب بازیارو خراب ...

مشکلش فقط اسباب بازی نیس یباربافامیل شوهرجمع بودیم ازاین گوشی دگمه ایهاروبورس بودبچم خیلی کوچیک بمی گفت گوشی روبده بخاطراهنگش ازدستش قاپیدصحنه روخالی کردبچه اشک ریزون موندمادرشوهرمم ازحرص سرخ شد