2777
2789
عنوان

چجوری بگم نیان ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 37 پست
.چقد سیریش.خیلی بدم میاد کسی بی برنامه و بدون خبر قبلی بیاد خونم

اره والا هرسال همینه امسال بازخو ب ه یه روزقبل زنگ زدن پارسال من بیستونهم مهمون ازشهردیگه داشتم خودشونم میدونستن بعدفرداش ساعت پنج عصرزنگ زدن مامیایم زنگ بزن پدرومادرموهم دعوت کن همیشه خواهرشوهرم زنگ میزنه  کلافه شدم منم تازه کارام تموم شده بودش پاشدم دوباره براشون شام گذاشتم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهمون زورکی خیلی زوره.  معمولا میرن خونه بزرگ تر که.  محترمانه بگو من هیچ جا نمیرم لطفا ...

اره به خدا شوهرمن کوچکتر ازهمشونه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
دیشب گفت من نیستم خونه میگه عیب  نداره ما میایم

شما هم نباشی فکر کنم بیان خونتون... کلید رو بذارید داخل کفش، شما برید بیرون...😂😂 اینا خودشونو زدن به نفهمی، یعنی هر چی شما بگی کار خودشونو میکنن...🤨🤨

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
دیشب گفت من نیستم خونه میگه عیب  نداره ما میایم

میدونن شوهرم اینجوری نیستش شوهرم یه روزقبل هر مراسمی همه چیز میکیره یه لحظه یخچال وباز کنه دروغم معلوم میشه خب

وا خودت زنگ بزن بگو نیاین من اونقدر با قاطعیت گفتم ما امسال هیچ جا نمیریم اصلا اسم شب یلدا رو نیاورد ...

خوش به حالت 

شما هم نباشی فکر کنم بیان خونتون... کلید رو بذارید داخل کفش، شما برید بیرون...😂😂 اینا خودشونو زدن ...

اره به خدا بیچاره شوهرم هم میگه دوس ندارم بیان ولی چه کنم که  افتادیم دست یه مشت.....که خودشونوزدن به کوچه علی چپ

عزیزم بنظرم مشکل از شوهرتون هست که انقدر بهشون رو داده شما که نمیتونین تو روشن واییستین شوهرتون باید جوابشون بده

یعنی چی هر سال میان خونه شما به شوهرت یاد بده بگه ما خونه مادرزنم هستیم امسال اگر بریم تازه شاید واسه کرونا نریم چون اون دعوت کرده زودتر ناراحت میشه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
خب دیگه یه بار واسه همیشه دم این خواهرشوهر بی کلاستو قیچی کن تا دفعه بعد از این زرنگ بازیا در نیاره ...

اره میدونی یه تصمیم دارم میخام ماسک بزنم دست کش بپوشم برم خونه پدرشوهرم اینا بکم همیشه میرن خونه بزرگتر  یه وقت میترسم ضایعم کنه فقط شوهرم میگه بیخیالشو دوتایی بشینیم خونه

عزیزم بنظرم مشکل از شوهرتون هست که انقدر بهشون رو داده شما که نمیتونین تو روشن واییستین شوهرتون باید ...

اخه الان اگه بگه میگن شماکه هیچ جانمیرین پس چی شد رفتین خونه مادرزنت فقط میخوادتلافی دربیاره که من چرا نمیرم خونه باباش چون ازعید 2باریاسه باررفتم خونه پدرشوهرم اینا خونه تکونی هم انتظارداشتن من تنهایی برم خونه تکونی مادرشوهرموبکنم منم نرفتم کروناروبهونه کردم الان میخوادعوضشودربیاره

اره میدونی یه تصمیم دارم میخام ماسک بزنم دست کش بپوشم برم خونه پدرشوهرم اینا بکم همیشه میرن خونه بزر ...

یا تو زودتر برو بگو رسم اینه خونه بزرگتر جمع شیم یا کلا هیچ جا نرو اونارو هم بگو نیان..تو شرایط فعلی گزینه دوم بهتره 

ای خدا از دست این ادمای بیشعور 

بهشون بگو من حالم بده سرما خوردم خیلی سرفه میزنم همش بدن دردم گلو دردم 

خودتون بیاین غذا درست کنین 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
ای خدا از دست این ادمای بیشعور  بهشون بگو من حالم بده سرما خوردم خیلی سرفه میزنم همش بدن دردم ...

به خداواقعا حالم بده دوروزه پری شدم همه جای بدنم کوفته شده