چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آفرین، البته شاید بهترین کمک این باشه که اینجا تاپیک خوراکی و یلدا نزنیم.
هرکی هر چی داره توی خونه ان شاءالله به سلامتی و خوشی نوش جان کنه🌺
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست ب ...
عزیزم خب چرا همه نمیان تاپیک بزنن با عنوان سایت باید درست بشه. مدیر سایت رو تگ کنن.
مشکلات رو هم بنویسن، مثل حذف تاپیک، تبلیغات و..
بعد هم قفل کنن
اینطوری بقیه هم متوجه میشن جریان چیه.
گزارش زدن زیاد، باعث میشه خودمون قطع کاربری بشیم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹