یاسی7 مدیر استارتر عضویت: 1393/12/28 تعداد پست: 27201 عنوان همه بیاین تو این تاپیک 66 بازدید | 6 پست خانوم تهرانی رو تگ کنید و حرفاتونو بهش بگید بدون توهین البته @مونا_تهرانی تا می تونید تگ کنید شاید دیدن بالاخره حلالم کنید و خدانگهدار 1399/09/30 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسم_نرگسسسسس عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 2268 کی هست؟ تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩 از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏. مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊. حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒
_چکاوک عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 2180 فایده نداره ...اینهمه تگ کردیم مگه اصن اهمیتی دادن؟ ❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ... A New Me Coming Soon Loading... ۲۰% عضو اکیپ علمی تخیلی💫 خدایاشکرت💕 i can🕊
ava_sadat عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 725 برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت از یکم دی ماه(یعنی ازامشب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻جنگ_جنگ_تا_پیروزی# ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس# ت# مست و خرابم زری مست شرابم زری 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃اکانت نیمه تعطیل🖤