2777
2789
عنوان

یه سوال برام پیش اومده 😁😁😁 اونایی که میگن تاپیک ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 53 پست
چند سال پیش که طراحی سایت عوض شد همه رفتیم ی سایت دیگه هیچکس اینجا هییییچ تاپیکی نمیزد  مثلا ...

خب چرا همه نمیان تاپیک بزنن با عنوان سایت باید درست بشه. مدیر سایت رو تگ کنن.

مشکلات رو هم بنویسن، مثل حذف تاپیک، تبلیغات و..

بعد هم قفل کنن

اینطوری بقیه هم متوجه میشن جریان چیه.

حالا شما چرا همراهی نمیکنی!! مگه نمیخوای اوضاع بهتر بشه؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خدایی اینایی که میگن گزارش فازتون چیه؟طرف تازه اومده از اعتراض هم خبر نداره چرا باید فرت و فرت گزارش بخوره

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدي داستان چيه ؟؟ چرا ١ دي تايپيك نزنيم؟

تا سایت درست بشه کل سایت شده تبلیغ و چند وقته نمیشه عکس گذاشت و تاپیک هارو هم نمیتونیم حذف کنیم قراره اعتراض کنن به وضع داغوون سایت

خب چرا همه نمیان تاپیک بزنن با عنوان سایت باید درست بشه. مدیر سایت رو تگ کنن. مشکلات رو هم بنویسن، ...

چون میدونم واسشون فرقی نداره و کاری نمیکنن و همراهی نتیجه نداره 

گفتم که قبلا دیدم همین اتفاق رو تو همین سایت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی ازامشب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#

مست و خرابم زری مست شرابم زری 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃اکانت نیمه تعطیل🖤
چی چرا

تاپیک میزنی😕

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
تاپیک میزنی😕

نگفتم حتما تاپیک میزنم که منظورم این بود که این کارا اثر نداره من شرکت نمیکنم

شاید یکی سوال داشته باشه تاپیک بزنه من جوابش رو میدم بجای گزارش زدن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧