اینایی که میگین از یک دی تاپیک نزنیم خب مثلا یکی عضو هست ولی سایت نیومده همون روز بعد مدتها میاد سایت از هیچی ام خبر نداره بعد تاپیک میزنه اونو چیکارش میکنید😂😂😂
کسی رو نمیشه کاریش کرد، چه اونایی که از قضیه خبر دارن چه اونایی که ندارن. ولی اگه آمار حضور در سایت برای مدتی پایین بیاد اتفاق خوبیه، بهتره جدی بگیریم این قضیه رو
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا الان یه تاپیک هم نزدم، فکر کنم گوشه گیر شدم🥺🤪🤣🤣
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نمیدونم چرا بعضیا مقاومت میکنن یعنی خیلی خوشحالید ک نمیتونید ی عکس بزارید خودمون جر بدیم تاپیکمون می ...
نه من که مقاومت نکردم اتفاقا موافقم فقط میگم ممکنه یه نفر خبر نداشته باشه یه مدت سایت نیومده باشه اونروز بیاد و تاپیک بزنه گناه داره بریزیم سرش و بترکونیمش😟😟