2777
2789
عنوان

یه سوال برام پیش اومده 😁😁😁 اونایی که میگن تاپیک ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 53 پست

کسی رو نمیشه کاریش کرد، چه اونایی که از قضیه خبر دارن چه اونایی که ندارن. ولی اگه آمار حضور در سایت برای مدتی پایین بیاد اتفاق خوبیه، بهتره جدی بگیریم این قضیه رو

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز برام سوال پیش میاد تاپیک نزنم میمیرم🤕

معتاد شدی😳😂😂😂

من تا الان یه تاپیک هم نزدم، فکر کنم گوشه گیر شدم🥺🤪🤣🤣

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نمیدونم چرا بعضیا مقاومت میکنن یعنی خیلی خوشحالید ک نمیتونید ی عکس بزارید خودمون جر بدیم تاپیکمون میحذفن عایا؟ی پست میخابزارم سیصدبار دستم میره رو تبلیغاا لامصبا ب همه جور بدبختی عادت میکنیم چرا 

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...

حالا همه چی مون رو رواله و اوکی هستش فقط مشکلمون مشکل نی نی سایته.

اینجا نفعی ک برامون نداره.صرفا برای وقت گذرونیه. پس لطفا بزرگش نکنین و سخت نگیرین.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#حالا بعد یلدا هوس تعریف از یلدا نکنید

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   
بابا مگه میشه تاپیک نزنه کسی امکان نداره  سایت به این بزرگی

چند سال پیش که طراحی سایت عوض شد همه رفتیم ی سایت دیگه

هیچکس اینجا هییییچ تاپیکی نمیزد 

مثلا ساعتی یبار ی تاپیک‌ زده میشد که کسی جوابی نمیداد

ولی الان دیگه اونجوری نمیشه مثلا خود من تو اعتراضشون شرکت نمیکنم و پست و تاپیک میذارم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نمیدونم چرا بعضیا مقاومت میکنن یعنی خیلی خوشحالید ک نمیتونید ی عکس بزارید خودمون جر بدیم تاپیکمون می ...

نه من که مقاومت نکردم اتفاقا موافقم فقط میگم ممکنه یه نفر خبر نداشته باشه یه مدت سایت نیومده باشه اونروز بیاد و تاپیک بزنه گناه داره بریزیم سرش و بترکونیمش😟😟