2777
2789
نه همسر من هرازگاهی میگه بقیه اصلا گوش نمیدن میرن(یعنی که ماهم بریم)یا میگه با ۱۰نفر که طوری نمیشه(ی ...

همین که منتظرتائیدتوئه خداتوشکرکن خیلیااجازه نمیگیرن اززن یامشورت نمیکنن😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین اونجاچی میشه مگه،منم امشب خونه مادرشوهرم

مادرشوهرم دلش میخواد همه مناسبت ها اونجا باشیم منم خانواده دارم یا حتی گاهی دلم میخواد با همسر و بچه ام سه تایی باشیم برای تولد یا هر مناسبتی.انقد مخ شوهرمو شستشو میده انقدر به خاطرش با شوهرم بحثم شده دیگه طاقت دیدنشم ندارم بس که تو زندگیم دخالت کرده و نیش کنایه زده متنفررررم ازش.صبح هم به خاطرش با شوهرم بحثم شد درحال حاضر هم از خودش هم مادرش بدم میاد

طبق برنامه هر یکشنبه خونه مادر خودم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم