2777
2789
عنوان

دیشب مادرشوهرم اومده بود خونمون بیاین بگم چی گفت😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 29 پست

مادرشوهر شما باز شرافتش خوبه 

مادرشوهر من توقع داره بچه‌هاش بیان بشینن اما دوقرون خرج نمیکنه واسه یه کم تنقلات و میوه

پیارسال برادرشوهرم یه جعبه نارنگی خرید

چندین ساعت ناف مارو بستن به چای و نارنگی نکبت‌ها

تا صبح تو دستشویی بودم😑😑

یه مدت چای و نارنگی میدیدم کهیر میزدم

امان از خساست این زن 

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر مادر شوهرا همینن. سعی میکنن بپیچونن 🥴🥴😃فدا سرت،به جفت تخمدونات 😁😁😉😉😉 

😂😂😂😂والا منم باردارم خیلی دلم دورهمی میخواد اماخب بخاطرکرونا جایی نمیشه رفت پدربزرگم ایناکه کنسل کردن فقط میوه واجیل وغذاحاضرکرده مادرجونم سهم هرکسیو میده ببرن خونه هاشون مادرشوهرمم که داره فرارمیکنه میمونیم منو همسرجان ومامان جان وآجی کوچیکه جان😄

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#

مادرشوهر من زنگ زد گفت شما نیاید ما می خوایم بیایم اونجا شب یلدا قشنگگ بلده منو اذیت کنه 

وای خدا صبرت بده چقدر روداره منم باردارم جفتم پایین میخواستن بیان منم تعارف نکردم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
آره هرسال همینه شب یلدا فرار میکنه میره خونه اینو اون یاخودشو میزنه بخواب😑

عزیزم تنها نیستی عین شما اینجا زیاده مادرسوهر منم اصلا اهل اینچیزا نیست اصلا تارک دنیاس نمیفهمه مردم داری و مهمون داری یعنی چی امسال به خاطر کرونا من خونه مامانم نمیرم دیشب مادرشوهرم زنگ زده بود مجبوری گوشب رو جواب دادم بهش یلدا رو تبریک گفتم و گفتم امسال نمیریم یه تعارف خشک و خالیم نکرد حتی مطمئن بود من قبول نمیکنم ولی حتی تعارفم نکرد باورت میشه یکسال و ده ماهه عروسشم حتی پاگشام نکرده هنوز رنگ خونشو ندیدم

من مامانه مامانم زنگ زد گفت بیاین مامانم گف امسال کروناعه دورهمی نریم 

بعد مامانه بابام زنگ زد گف من میام اونجا 😊😐

البت ۱‌نفره ولی خب پیره بنده خدا خطرناکه

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
عزیزم تنها نیستی عین شما اینجا زیاده مادرسوهر منم اصلا اهل اینچیزا نیست اصلا تارک دنیاس نمیفهمه مردم ...

بهتر نرو که راحتی حالا ماه میشه تنگشونیم آی بدم میاد

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
آره هرسال همینه شب یلدا فرار میکنه میره خونه اینو اون یاخودشو میزنه بخواب😑

جدا دوست داشتی بری خونه‌اش 

عجیبه حالا من میگم کاش نریم

توقع داره بریم و بشینیم اما خشک و خالی

از یلدا فقط اسمی هست تو خونشون

همینجوری باید بشینی زل بزنی به در و دیوار و قیافه‌ی درهمش

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

مادرشوهر من ک جمع کرده رفته یه شهر دیگه خونه دخترش ماهم اینجا دیگه کلا برادرشوهرا و پدرشوهرم مهمونی نداریم هرکس یه سمتی پراکندس😂😂😂

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
مادرشوهر شما باز شرافتش خوبه  مادرشوهر من توقع داره بچه‌هاش بیان بشینن اما دوقرون خرج نمیکنه و ...

😂😂😂😂الهی عزیزم مادرشوهرمنم بخاطراینکه خرج نکنه داره فرار میکنه دیشب که مادرشوهرم رفت خونش شوهرم گفت میرم همه چی میخرم میوه وتنقلات مامانم ومامانت بیان خونمون😑منم گفتم مامانت که داره میره خونه داداشش بعدشم منم پا به ماهم نمیتونم مهمون داری کنم امشب میریم پیش مامانجون خودم😐اونم هیچی نگفت دیگه راضی شد الانم خونه مامانمم کلا منو مامانم چسب دوقلوییم همه جاباهمیم😆

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
😂😂😂😂والا منم باردارم خیلی دلم دورهمی میخواد اماخب بخاطرکرونا جایی نمیشه رفت پدربزرگم ایناکه کنسل ...

خوبه بابا. منکه فقط خودم و همسرم هستیم و پسرم. تازه همسرم چون از صب میره سرکار تا بعداز ظهر. راس ساعت ۱۰ هم میخوابه واسه همین شب یلدای خاصی ندارم و مهمم نیست. سال پیش مادر شوهرم گفت یلدا نیاین باشه جمعه همه دور هم باشیم جمعه هم طبیعی کرد. امسال هم که کروناست دیگه هیچ تعارفی نزد منم گفتم بهتر. 😃😉

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
شما که هر سال نمیرفتید دیگه پیچوندن نداره خودت میگی نمیرفتیم اونم میدونه وقتی میدونه گفته دیگه. در ض ...

آخه شوهرم هرسال شب یلدا دورهمی خونه حاج بابام تموم میشه میگه بریم خونه مامانم ازاونام خبربگیریم دیگه آخرشبا میرفتیم خونه مادرشوهرم فکرکنم بخاطر همون اینجوری گفت که امسال نریم😑