2777
2789

دیشب مادرشوهرم اومده بود خونمون گفت منکه فرداشب میرم خونه داداشم اینابه پدرشوهرمم گفت برو خونه خواهرت به ماهم گفت شماهم که میرین خونه پدربزرگت منم گفتم نخیر امسال خبری نیست بخاطرکرونا دورهمی ندارن پدربزرگم ینی یجور تابلویی پیچوند فرداشبو ترسید مابریم خونشون البته ما هیچ سال شب یلدا خونشون نمیریم هرسال خونه حاج بابام دورهمی دارن منو شوهرمم دعوت میکنن خیلی بدبخته فکر کنم بجای اینکه هرسال بچه هاشو دورخودش جمع کنه خودش فرار میکنه میره خونه اقوامش😏

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#حالا بعد یلدا هوس تعریف از یلدا نکنید

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

ذوق نداره☹

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد!!

درستش اینه تو خونش بشینه

بچه هاش برن پیشش

تازه شوهررم نمیبره😂😂😂😂عجب سرخوشیه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت   از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پس ...

باشه باشه😍

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اکثر مادر شوهرا همینن. سعی میکنن بپیچونن 🥴🥴😃فدا سرت،به جفت تخمدونات 😁😁😉😉😉 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چه بد!! درستش اینه تو خونش بشینه بچه هاش برن پیشش تازه شوهرمم نمیبره😂😂😂😂عجب سرخوشیه

آره هرسال همینه شب یلدا فرار میکنه میره خونه اینو اون یاخودشو میزنه بخواب😑

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

شما که هر سال نمیرفتید دیگه پیچوندن نداره خودت میگی نمیرفتیم اونم میدونه وقتی میدونه گفته دیگه. در ضمن شما دور همی ندارید ولی همتون باهم رفت و آمد دارید مواظب باشید مادر شوهرت و پدر شوهرت میان خونتون .

روانشناسی کودک

مادرشوهرمن اصلا حرف شب یلدارم نمیزنه خواهرشوهرم هرسال زنگ میزنه میگه میایم خونه شما زنگ بزنین به مامانوبابامم بگین بیان دیشبم زنگ زدبه من جواب ندادم به شوهرمم زنگ زد شوهرمم گفت فرداکاردارم گفت اخه شب یلدامگه کارمیکنن اینم گف دست من نیست که کارنکنم خوب شد چون هفته قبل برادرشوهرم به مادرشوهرم گفت شب یلداکجاجمع میشیم اصلا نگف کروناهست یا شام میزارم من بیاین اینجا

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،