2777
2789
عنوان

داغ عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خوب هستید من خواهرم قبلا با شما در مورد من صحبت کرده بود من دانشجوی بهداشت خانواده کاردانی هست ...

سلام ممنون گام تو خوبی اهان اره یادمه ..جانم بفرمایید

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

سلام ممنون گام تو خوبی اهان اره یادمه ..جانم بفرمایید

ممنون🌹🌹درمورد آزمون استخدامی میخاستم بدونم کع سخته یا آسون؟واینکه هر سال برگزار میشه از نظر شما رشته خوبی هست رشتع بهداشت خانواده💜

:))))
ممنون🌹🌹درمورد آزمون استخدامی میخاستم بدونم کع سخته یا آسون؟واینکه هر سال برگزار میشه از نظر شما رش ...

والا نسبت به اونی که تو دانشگاه میخونی سخت تره آزمون استخدامی یعنی سطحش بالاتره ...من برا این آزمون  کتاب خالد رحمانی رو فول بودم ولی بازم سوالای سخت تر داده بودن ...به نظر من رسته خوبیه دوسال طرح داره الان تمدید هم میکنن تو اون دوسال هم میتوتی درس بخونی برا آزمونا آماده بشی و اینکه بستگی به نیاز شهرت داره ...مثلا تو استان ما آذربایجان غربی شهر بوکان سالانه ۲۰نفر ۳۰نفر بهداشت عمومی درسشون تموم میشه تو استخدامی میاد یه نفر رو برمیداره معلومه که اونجا بهداشت عمومی بدرد نمیخوره اما تو شهر های کوچیک همیشه کار هست اگه تلاش کنی و درس بخونی

والا نسبت به اونی که تو دانشگاه میخونی سخت تره آزمون استخدامی یعنی سطحش بالاتره ...من برا این آزمون ...

بله ممنون من کاردانی میخونم برای کاردانی هم با آزمون ور میدارن؟من رشت زندگی میکنم🌹🌱دانشگاه تهران ولی میخونم دانشگاه علوم پزشکی تهران

بله ممنون من کاردانی میخونم برای کاردانی هم با آزمون ور میدارن؟من رشت زندگی میکنم🌹🌱دانشگاه تهران و ...

والا من تاحالا آزمونایی که دیدم کارشناسی بودن همشون .‌‌....حتما تا کترشناسی ادامه بده ...چون اکثر استخدام های بهداشت کارشناسی میخواد حتی ارشد و دکترا هم نمیخواد

والا من تاحالا آزمونایی که دیدم کارشناسی بودن همشون .‌‌....حتما تا کترشناسی ادامه بده ...چون ا ...

بله خیلی ممنون💜💜انشاءالله شما هم تو آزمونتون موفق باشین خیلی لطف کردین🌹🌹🌹