2777
2789
عنوان

دعواباشوهرم

183 بازدید | 17 پست

امروز یه دعوای حسابی باشوهرم داشتم ازمشروب خوردنو خوابیدنش که فقط میخوابه از کارمیاد شام بعدخواب من نمیدونم نقش من دراون خونه فقط کفتی هست نمیاد بشینه یکم حرف بزنیم فیلم ببینیم همش خواب یه بچه یک ساله داریم اصلا ازدستم نمیگیره کمکم کنه که هیچ مث دشمنا فقط بهم میپره از مادرشوهروخواهرشوهرچی بگم فقط درعذابم امروزم سردعوامون میخواست بیاد بزنمتم میحواست فلاکسو بزنه به سرم که بچم گریه کرد کوبوند توسرخودش واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم هم از نداریش هم از اخلاقش هم از خانوادش نمیدونم خودمو به چیش خوش کنم بهش گفتم پس فردا میرم مهریمو میزارم اجرا ولی از طرفیم دودلم هم میخوام طلاق بگیرم هم نه فردام دعوت خونه مادرشوهربرای یلدا هستیم(نگید تواین کرونا چرا میرید چون نفهمن چاره ندارم)الان موندم فردا قهرکنم برم و درخواست طلاق بدم یا بمونم آبرو داری کنم کسی نفهمه واقعا خستمه خیلی درکش کردم به چشش نمیاد لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام جدابشم ولی از پسرم میترسم چون نمیده بهم و فقط یکسالشه و شدیدا وابستم

اره دیگه مادرا نمیتونن به این راحتی از بچشون بگذرن اونم بچه کوچیک 

عزیزم پس کاری نکن چون درخواستم بدی بعدن بخاطر بچه برمیگردی 

سعی کن رگ خواب شوهرتو پیدا کنی

اره دیگه مادرا نمیتونن به این راحتی از بچشون بگذرن اونم بچه کوچیک  عزیزم پس کاری نکن چون درخوا ...

فقط وابسته خوانوادشه بهتریناروبرااونا میخواد صدتا حرف بهم میگن یکی بگم وای به حالمه اصلا راهی نداره پسرمو بهم بدن

مثلا یه حرفی بهش میگم اون حرفو قول میده تکرار نکنه ولی فقط دوروز بیشتر نه بعدهمون آشوهمون کاسه

خوب باید کم کم رامش کنی 

چی بگم ایشالله خدا بهترین برات رقم بزنه ولی طلاق غول مرحله اخره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....