2777
2789
آهان فک کردم تهرانی ،چقدر شد هزینه ،اخه منم سزارین اختیاری میخام بکنم انشاالله

انشالا به سلامتی 

نه تبریزم بیمه واشتم ولی اختیاری بود آزاد حساب شد . سه ماه پیش 5 و 700

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا به سلامتی  نه تبریزم بیمه واشتم ولی اختیاری بود آزاد حساب شد . سه ماه پیش 5 و 700

ی سوال دیگه ببخشید اگه هی ریپلای میکنم ،امان از این استرس زایمان ،هیلی درد داشتی ؟؟؟چند روز بعدش تونستی راه بری یا کلا بدون درد شده بودی

ی سوال دیگه ببخشید اگه هی ریپلای میکنم ،امان از این استرس زایمان ،هیلی درد داشتی ؟؟؟چند روز بعدش تون ...

خواهش میکنم گلم . نه فقط دو روز جای عمل درد کرد بعد خوب شد ولی اثر امپول بی حسی زد به گردنم خیلی بد بود تازه خوب شده بعد زایمان هم که چند بار گرفت بلند بلند گریه میکردم .بعد عمل که میری ریکاوری اصلا سرتو تکون نده هم اینکه دوغ شور بخور اثر آمپول رو زود از بین میبره

خیلی خوب گرفته ،کاش هزینه منم اینقدر بشه ،اینجا دکترم فقط ۷تومن دستمزد میخاد ،در بدر دنبال دکترم دست ...

ای وای خیلی گرونه . ولی هیچی سلامتی نمیشه هرچقد هم شد بدین . چند سالته ؟ نی نی دختره یا پسر 😊😍

خواهش میکنم گلم . نه فقط دو روز جای عمل درد کرد بعد خوب شد ولی اثر امپول بی حسی زد به گردنم خیلی بد ...

قابل تحمله ؟؟؟خاک تو سرم اینقدر میترسم حد نداره ،اهان مرسی گلم ،ولی میگفتن نسکافه باید بخوری ،دوغم پس خوبه ،فشار و نمیاره پایین ؟؟خدا دختر نازتو حفظ کنه 

قابل تحمله ؟؟؟خاک تو سرم اینقدر میترسم حد نداره ،اهان مرسی گلم ،ولی میگفتن نسکافه باید بخوری ،دوغم پ ...

اره میخواستم نسکافه رو هم بگم . اره قابل تحمله هر وقت دختر خوشگلتو ببینی یادت میره . نه من که با دوغ فشارم پایین نمیاد اثری نکرد 

۲۶سالمه ،نینیم دختره ،اره مجبوریم یکم دستمون خالیه فقط پول بیمارستانو دارم 

نترس من الان میگم چرا اونموقع الکی میترسیدم استرس داشتم سزارین خیلی راحته . انشالا سالم به دنیا بیاد خودتم زود بهتر شی