2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بله میدونم به نظر من باید دست معلم یا استاد باز باشه که امتحان تنها معیار نمره دادن نباشه &nbs ...

نبايد اصلا امتحان وجود داشته باشه همونقدر كه ذكر شده بود تحصيلات اگر ربطي به درامد نداشت امتحان هم نداشت و كسي ميرفت سمتش كه واقعا ميطلبه و اگر خودش حس كنه متوجه نشده ده بار هم شده توي يه پايه مي مونه 

ترم اخرم بودم امارو حسابرسي داشتيم مثلا ١٢ تا ٤ كلاس بود دوباره همون استاد همون درس و تايم بعدش داشت من قشنگ ترين لبخند دنيا رو تو چهره ي اون استادم ديدم لبخند شيرين و مهربون وقتي نگاهش ميكردم و ميخواستم بهش بگم ميشه سر كلاس بعدي هم بمونم ؟ 

امتحان# نديم 

نبايد اصلا امتحان وجود داشته باشه همونقدر كه ذكر شده بود تحصيلات اگر ربطي به درامد نداشت امتحان هم ن ...

درسته خوب تو دروس کارشناسی دانشگاه دست استاد را بسته در دروس مقاطع بالاتر معمولا بار اصلی رو پروژه هاست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز