2777
2789
عنوان

الان من گناه میکنم مامانمو دوست ندارم ؟ ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 69 پست
نه ديگه ازدواج كنه شما هم برو پيش بابات تا حالا هم زيادي بهشون خوش گذشته😒

من که از خدامه 

بنده خدا بابامم از خداشه 😐

ولی نمیذاره 

من نباشم برای خودش هیچی درست نمیکنه هیچی نمیخوره 

اصلا نمیذاره برم تا کار به اینجا بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که از خدامه  بنده خدا بابامم از خداشه 😐 ولی نمیذاره  من نباشم برای خودش هیچی درست ن ...

ديگه بزرگ شدي تصميم ميتوني بگيري ...من الان بچه ام يك سال و خرده ايش هست هنوزم كه هنوزه گاهي گريه ميكنم از بس بزرگ كردن بچه سخته منم الان به جاي بابات بودم كه بزرگ شدي خانم شدي ميخواستم بياي پيشم اگر بابات خيلي به فكرت بود بايد اون موقع فكر تو رو ميكرد 

حالا كه نميتوني از مامانت دل بكني و تنهاش بذاري حداقل سعي كن يه خرده توي حال بياريش او افسرده هست تو كه سالمي  كمك كن جو خونه خوب بشه 

اگه مادرت هر کاری باهات بکنه باز حق مادری بگردنت داره همین که نه ماه تو رو تو شکمش نگه داشته خیلی کا ...

چقدر حرفای شعاری میزنید واقعا  

ی مشت حرفای کلیشه ای رفته تو ذهنتون ک مادر مقدسه بهشت زیر پای مادره 

مادری ک حاضر نیس افسردگیشو درمان کنه هزار بار میره رو مخ دخترش انتخاب درستی نداشته بجش شده بچه طلاق چون بدون شناخت و تفاهم کافی ازدواج کرده نمیزاره بچش پدرشو ببینع اونوقت بازم حق با مادره ؟ 

۹ ماه بچه رو نگه داشته مگه مجبور بوده ب انتخاب خودش بچه دار شده حالا سر ۹ ماه باید منت بزاره؟

اندکی_تامل#  

چقدر حرفای شعاری میزنید واقعا   ی مشت حرفای کلیشه ای رفته تو ذهنتون ک مادر مقدسه بهشت زیر پای ...

سركار خانم شما كه بهشت زير پاي مادران رو كليشه ميدوني چه طور اجازه ميدي به خودت كه بچه ي طلاق بودن رو عيب و ننگ بدوني اگه ژست روشنفكري بر ميداريد متوجه باشيد كه بچه طلاق بودن نه عيبه نه انتخاب شخص

#اندكى_تأمل

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇