2777
2789
عنوان

پیام استاد من فکر میکنم یا شما هم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 90 پست
نمیشه که بگم اینجا . فاش میشه 🙃😁 یکی از دانشگاهای اصفهان

ببینم نمره میده؟ استادا ؟

نمیندازن خیلی میترسم بیفتم

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
نکبت یه سری سوال داده بود من جواباشونو نوشتم رفتم تحویل بدم هی میگفت درو ببند تا نصفه بستم دوباره می ...

وای خیلی بده. این استاد ماام به دخترا تقلب میداد و شیرین بازی در میاورد براشون. با یکی از بچه هاام ارتباط گرفته بود و گفته بود مجردم بعد دختره فهمیده بود دوتا پسرم داره و این کارا رو میکنه. خلاصه رفتیم به مسئولین دانشگاه گزارششو دادیم اخراجش کردن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم نمره میده؟ استادا ؟ نمیندازن خیلی میترسم بیفتم

چرا بندازه آخه ؟ بیخود میکنه. اگه همین استادت رو میگی به نظرم سعی کن یجوری راهتو ازش کج کنی زیاد باهاش روبرو نشی که بخوای جوابم پس بدی.مثلا دیگه بهش پیام نده. باهاش سر و سنگین بشو . اگه با بعضی استادا آدم خودمونی بشه زود پسر خاله میشن

نه عزیزم. تو اونجا بودی؟

ببین کلی میگم پاس میکنن؟

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
اره من اونجا بودم یه لحظه فکر کردم استادمون یه نفر بوده

فکر کنم خمینی شهر یا نجف قلی بوده😂😂

یه جایی نزدیکه میمه بود دانشگاهت ؟ فک کنم استادمون یه نفر بوده 

نه میمه نبودم ولی ممکنه اگه استادمون یکی بوده هم دانشگاه من میومده هم دانشگاه میمه.

آخه میگی اون استاد آمار شما کچل بوده ولی این اتفاقا خیلی پر مو بود. ولی سبزه رو با دماغ و شکم گنده. 😁

ببین کلی میگم پاس میکنن؟

مکردی تاحالا ندیدم که پاس نکنن به خاطر این موضوع. فکرنکنم بتونن این کارو بکنن. البته فکرکنم بستگی داره چه دانشگاهی ام باشی و چقدر استاد دستش توی نمره دانشجو آزاد باشه.

مثلا دانشگاه دولتی و آزاد،اساتید بیشتر دستشون توی نمره دانشجو آزاده ولی پیام نور نه. پیام نور چون امتحانات پایان ترمش سراسریه استادم نمیتونه دست ببره توی نمره پایان ترم. فقط میان ترم دست استاده. که اونم فکرکنم در حد ۵ تا ۷ نمره باشهاگه اشتباه نکنم.بیشتر از این نیست