2777
2789

دوستان اگر دختر مجردی دنبال پول هست و معیارش پول هست برای ازدواج ، اگر زنی بدون پشتوانه مالی خوبی دلش فرزند میخواد و میاره 

اگر زنی به پای خیانت همسرش میشینه ، یا برعکس زنی سریعا طلاق میگیره 

اگر زنی فقطط خانه دار هست ، اگر زنی به زندگی مشترک دنگی دونگی اعتقاده داره ، اگر دختری میره گواهی بکارت میگیره و دختری نمیگیره و اعتقاده به دوشیزگی نداره 

اینااا همه شخصی سلیقه ای هست 

اگررر میاین تاپیک میزنین جنبه نظرات مختلف رو داشته باشید و‌سایر دوستان هم ادب رو در کامنت و رپلای کردن داشته باشه😐اینجا پدر کشتگی که باهم نداریم 

کسی بی عزت نفس نیست کسی فاحشه نیست 

کسی مفت خور نیست کلی خنگ ساده لوح 

ما ها اصلا همو نمیشناسیم 

اسمش تبادل نظر هست ، گفت گو بدون فحاشی و توهین و‌تهمت 🌹یاد بگیرید 

گل گفتی 👏👏👏

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نه اصلا اینا به سلیقه ربطی نداره

دارن جامعه زنا رو خراب میکنن. دارن زنا رو ضعیف نشون میدن بعضیا

ک بقیه به خودشون جرئت میدن بما تیکه بندازن و گاهی اوقات مسخره کنن

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

اندکی-شعور-ارزوس#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

👌👌👌

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا
نه اصلا اینا به سلیقه ربطی نداره دارن جامعه زنا رو خراب میکنن. دارن زنا رو ضعیف نشون میدن بعضیا ک ...

عزیزم زندگی مشترک بین زنو شوهر کاملا شخصیه 

برای زنی با دیدن خیانت طلاق راه خوبیه برعکس برای زنی وضعیت بدتررمیشه 

دختری بدون بکارت زندگی ایندش تباه میشع دختران زیادی هستن دوشیزه نبودن و ازدواج موفق داشتن 

شرایط ادم ها متفاوت هست 

فقط اینجا نیست عزیزم شما برو کامنتای زیر پست تیم اولسان( رقیب فینال اسیا پرسپولیس ک الکی الکی قهرمان شد) رو بخون 

حال ادم بهم میخوره به یه عده ای بگه هموطن

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
یه سری تاپیک ها اینجا هدف داره شما نمیدونی اینو‌ولی ما میدونیم 😉 

ینی چی؟ 

من دیشب تو یه تاپیک نظرمو راجبه  خیانت گفتم 

اه ترورم کردن 😑 😅کلا دنیاش با دنیای واقعی بیرون خیلی فاصله داره