2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یواش یواش .عقده از کی داری اینجا خالی میکنی.😏

گفتم که همشون نه عزیزم من عقده ندارم والا! یه بنده خداکه ابانیم هست خیلی نسبت بمن عقده داره و پشت سر منو خانوادم بد بیراه و حرف مفت زیادی زده وگرنه دخترمنم ابانیه. جونمم براش میدم😊

گفتم که همشون نه عزیزم من عقده ندارم والا! یه بنده خداکه ابانیم هست خیلی نسبت بمن عقده داره و پشت سر ...

خوب دیگه میگم که یه نفر رو مدنظر گرفتی و رفتار و شخصیت اونو به ابانی بودنش نسبت میدی.

ولی اینا به فرهنگ خودشم برمیگرده 

درست نیست اینطور گفتن.باور کن یه لحظه با توصیفتی شما ازخودم بدم اومد😑

خوب دیگه میگم که یه نفر رو مدنظر گرفتی و رفتار و شخصیت اونو به ابانی بودنش نسبت میدی. ولی اینا به ف ...

نه عزیزم من معذرت میخوام خودم کلی دوستای ابانی دارم که عالین و عاشقشونم. این طرف خیلی منو اذیت کرده که شوهرمم هست. سوئ تفاهم نشه ❤️

خوب دیگه میگم که یه نفر رو مدنظر گرفتی و رفتار و شخصیت اونو به ابانی بودنش نسبت میدی. ولی اینا به ف ...

درست میگی چون به تربیت خیلی بستگی داره این خصوصیات راجب همه ابانیا صدق نمیکنه. من تو همون دوستای ابانیم و دخترم کلی خصویاتشون متفاوته مثلا دخترم خیلی ارومه ولی یکی از دوستام عصبیه. کلا زیاد اعتقاد ندارم به این چیزا.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز