2777
2789
عنوان

هرکی میتونه خوهشن کمکم کنه

97 بازدید | 13 پست

سلام مهدی هستم ۱۹ سالمه میخاستم اگه میشه کمکم کنید قبل از هرچیز اگه میخاید بیاید بگید بچه ای و بزرگ میشی فراموش میکنی لطفا کلا نظر ندید چون من شاید سنم پایین باشه ولی اخلاق و عقلم و رفتارم و کلا همه چیم طبق گفته همه اطرافیانم ده سال از سنم بیشتره پس لطفا اگه میتونید کمک کنید اگه نه ممنون میشم چیزی ننویسید کسی که دوسش دارم یه سال از خودم کوچیکتره که فامیل هستیم ما از بچگی به واسطه رابطه خوب پدر مادرامون و رفت و آمد زیاد با هم بزرگ شدیم و از همون بچگی تو رویاهام زنم بود ولی هرچی سنمون بالاتر رفت از هم دیگه فاصله گرفتیم دلیلشو نمیدونم ولی نم نم داشت باهام سرد میشد نه به خاطر اینکه بزرگ شدیم و زشته چون ادم مذهبی نیست و من هنوز برام جای سواله دلیل سرد شدنش ولی من هیچوقت باهاش سرد نشدم همیشه باهاش مهربون بودم دوسش داشتم ولی مستقیم بهش نمیگفتم چون معتقد بودم سنم کمه و الان وقتش نیست و هم برای من و هم برای اون زوده و برای خودم مرز ۱۸ سالگی ترسیم کرده بودم برای گفتن عشقم تو تولد ۱۸ سالگیم به تنها چیزی که فکر میکردم اون بود که چطور بهش بگم دو سه ماهی گذشت احساس دلتنگی و تنهایی میکردم آدمایی رو میدیدم که عشقشون پاک نبود و از سر هوس بود ولی باز خوشحال بودن و تنها نبودن پس یه شب به خودم گفتم امشب انجامش میدم رفتم تو واتساپ شانس اورده بودم یه روز قایمکی شمارشو از تو گوشیش کش رفته بودم رفتم پیویش برای اولین بار بود باهاش میخاستم چت کنم بعد از سلام و چیزای معمولی نم نم داشتم اماده سازی میکردم ولی خب بدجور خراب کردم یه طوری گفتم که الان فکرشو میکنم منم بودم اونو به چشم داداش میدیدم🙂🙂 خب اخه با هیچ دختری تا حالا درمورد این چیزا حرف نزده بودم کم تجربه بودم ناشی بودم نه اینکه موقعیتش نباشه ها نه بود زیادم بود ولی من همیشه بهش پایبند بودم و هستم بعد از اون از همه جا بلاک شدم رفتم پیش یکی از دختر خاله هام که بهش اعتماد داشتم قضیه گفتم و ازش خاستم واسطه بشه ولی اونم زد تو فاز نصیحت و فلان انگار مادرمه یکی نبود بهش بگه تو که کلا دوسال از من بزرگتری من از بیشتر چیک و پوکتم خبر دارم تو چرا درکم نمیکنی بعد از اون تا الان موقعیت های زیادی جور شد باهاش حضوری حرف بزنم ولی همه رو ترسیدم و نگفتم چون میترسیدم وضع بدتر بشه رابطه ی سردی که باهام داشت دیگه سرد نبود یخ زده بود حتی جوری رفتار میکرد که من اصلا وجود ندارم یکمم درمورد خودم بگم من کلا کم حرفم و بیشتر تو خودمم و درون گرام و خیلی کم تو جمع حرف میزنم و بیشتر فکر میکنم تا حرف بزنم ولی اون برعکس منه و کلا فردی شاد و برون گرا و اجتماعیه و میدونمم که کلا تو فاز دوستی و اینجور چیزا نیست منم بیشتر عاشق رفتار و متانت و حیاش شدم الانم جدیدا به این فکر افتادم منو اون کلا بدرد هم نمیخوریم و از زمین تا آسمون باهم فرق داریم ولی خب چیکار کنم دله بی صاحاب ماهم عاشق همچین کسی شده از یه طرف هنوز امید دارم که بهش برسم از یه طرفم دارم فکر میکنم چطوری فراموشش کنم و فقط یه چیزی یادم رفت بگم بعضی وقتا پیش خودم میگم نکنه بخاطر اینکه دیگه باهاش حرف نزدم فکر کنه ابراز علاقم از سر هوس بود تورو خدا هرکسی تحربه ای داره میتونه کمکم کنه یه راهی جلوم بزاره واقعا دیگه موندم چیکار کنم ممنون میشم ازش

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

تا_سایتو_پس_نگیریم_آروم_نمیگیگریم#   ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نميگم دوست داره يا نداره چون واقعا نميدونم ولي بعضي از دخترا مثل خودم وقتي يكيو دوست داشته باشن بهش بي محلي ميكنن مثلا من خودم اگر كسيو دوست داشته باشم بياد بهم بگه دوسم داره و فلان خيلييي خوشحال ميشم ولي مثل همون دختري كه شما گفتي شايد باهاش سردتر بشم. چون دوست ندارم در اولين پيشنهاد قبول كنم بنظرم دوباره تلاشتو بكن شايد اونم از اين دختراست

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
راستش حوصلم نشد بخونم ولی خط ادل ک گفتی سنم ۱۰سال از بقیه بیشتره مشخص میکنه ک بچه ای ولی خیلیم بچه ...

همون خط اولم خواهش کردم افرادی مثل شما که کمکی نمیکنن لطفا چیزی نگن و اگه میتونید کمکم کنید چیزی بگید و اگه برام احترام قائلید لطفا یکم حوصله کنید تا آخر بخونید ممنون با عرض احترام🌹🌹

واقعا باید همون جمله ی کلیشه ای رو بهت بگم،بقران هنوز خییلییی جوونی ،این اقتضای سنی ت هست، مطمئنم چندسال دیگه از یاداوری الانِ خودت فقط لبخند میزنی،لعنتی عشقای جوونی خیلی اتیشی و سوزنده م هستن،کسی که نمیخوادت رو بزار کنار تا همیشه شاد باشی و موفق

من نميگم دوست داره يا نداره چون واقعا نميدونم ولي بعضي از دخترا مثل خودم وقتي يكيو دوست داشته باشن ب ...

ممنون از نظرتون ولی بهتره اینجوری بگم که شما هر تصوری که از دخترا داری درمورد ایشون کلا بریز بیرون چون کلا تو فاز اینجور چیزا نیست یا حداقل من اینجوری فکر میکنم و اگه میشه به عنوان یه دختر که اخلاق دخترارو میدونه میشه کمکم کنی که چطوری دوباره بهش بگم چون میترسم بدتر بشه و کلا میترسم که بهش بگم🌹🌹

اگه واقعا با ازدواج فکر می‌کنی فقط دوست داشتن وعشق وعاشقی تنها کافی نیست خودت گفتی درون گرا ویرون گرا ای دوتا خیلی مهمه یکم بیشتر در موردش مطالعه کن ببین واقعا همینطوری که فکر می‌کنی هستی 

سعی کن رفتارت هم بزرگ باشه 

رویای من اینه = دنیای بی کینه
اگه واقعا با ازدواج فکر می‌کنی فقط دوست داشتن وعشق وعاشقی تنها کافی نیست خودت گفتی درون گرا ویرون گر ...

ممنون از نظرتون بله کلا درون گرا کلا باکسی درمورد چیزی خیلی کم حرف میزنم تو جمعم کلا شنوندم تا گوینده 

ممنون از نظرتون بله کلا درون گرا کلا باکسی درمورد چیزی خیلی کم حرف میزنم تو جمعم کلا شنوندم تا گویند ...

خوب اگر بلعکس بود مشکلش کمتر بود ولی بعدها اگر هم بهم برسید برای ایشان کسل کننده میشی 

رویای من اینه = دنیای بی کینه
واقعا باید همون جمله ی کلیشه ای رو بهت بگم،بقران هنوز خییلییی جوونی ،این اقتضای سنی ت هست، مطمئنم چن ...

بله خیلی به فکرم زد که اینجا این مطلبو بزارم ولی همش فکر میکردم که افرادی مثل شما این حرفا رو میخان بزنن و کمکی هم نکنن به فکرمم زد که سنمو بیشتر بزارم ولی خاستم صادق باشم و کلا اینو بگم که ربطی به اقتضای سنم نداره چون من کلا با عقلم تصمیم گرفتم عاشق بشم چون اون کاملا فردیه که ار همه لحاظ میشه باهاش بود و زندگی کرد ممنون از نظرتون🌹🌹

خوب اگر بلعکس بود مشکلش کمتر بود ولی بعدها اگر هم بهم برسید برای ایشان کسل کننده میشی 

بله میدونم ولی نمیدونم چطور توضیح بدم من دورو هستم نه از سر دروغ و کلک بازی نه تو رفقام اتفاقا خیلی زیاد حرف میزنم و وجه اجتماعی دارم تو خانواده خودم کاملا معمولیم و تو جمع خیلی خیلی کم حرف فکر کنم بیشتر به خاطر عدم اعتماد به نفسه اینو گفتم که بدونید اگه یه روزی به برسیم صددرصد با وجه اجتماعی و پر حرف و پرتحرک من مواجه میشه🌹🌹

بله خیلی به فکرم زد که اینجا این مطلبو بزارم ولی همش فکر میکردم که افرادی مثل شما این حرفا رو میخان ...

فکر میکردی این جوابته چون واقعا همینه،شما استثناء نیستی،ما همه تو سن شما خودمون رواز نظر درک و فهم تافته ی جدا بافته فرض میکردیم و طرف مقابل رو فرشته ای بی عیب و نقص!!!پسر جان من هر چی بگم باز شما گارد میگیری اما چیزی که شما درگیرش هستی امثال من بوفور تجربه کردیم،بازم میگم بهت کسی که شما رو بخواد لزومی نداره طردتون کنه،اگر اصرار کنید هم بدون شک این شما هستین که متضرر میشین توی این رابطه