2777
2789
عنوان

راجب قضیه یک دی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

بیداری#  

دق کنیم پس😥

ن تو تاپیکای قبلی یا توی پی وی دوستانمون حرف میزنیم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌ تاپیک هایی ک گذاشته میشه ه ...

فدا

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
فکر کردین با تاپیک نزدن چ اتفاقی میوفته ؟ فکر میکنید نی نی یارا مان میگن توروووخدا بیاید درباره خارش ...

اصلا اینی ک ما میخوایم تو حیطه ی کار نی نی یارا نیست

ما میخوایم مدیران اصلی ب خودشون بیان

اونایی ک درامدشون از حضور ماست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من که تو امضام هم زدم 

خداوکیلی من همیشه پای حرفم بودم و هستم دفعه قبل هم که انقلاب 😂کردیم تا یک ماه تاپیک نزدم 

این بار هم نمیزنم امیدوارم شماهم یکم اتحاد داشته باشین 

اگه یکمم حتیی یذره باهم متحد بودیم تو این کشور وضعیتمون این نبود 

از ماست که بر ماست

فکر کردین با تاپیک نزدن چ اتفاقی میوفته ؟ فکر میکنید نی نی یارا مان میگن توروووخدا بیاید درباره خارش ...

سایت مارو به عنوان منبع درامد خودش میبینه و وقتیم که ما تاپیکی نذاریم یعنی تو سایت نیستیم و سایتم نمیتونه هزینه ای بابت تبلیغاتش دریافت  کنه و مجبوره که سایتو درست کنه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من که تو امضام هم زدم  خداوکیلی من همیشه پای حرفم بودم و هستم دفعه قبل هم که انقلاب 😂کردیم تا ...

دقیقا حرف حساب

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
اصلا اینی ک ما میخوایم تو حیطه ی کار نی نی یارا نیست ما میخوایم مدیران اصلی ب خودشون بیان اونایی ک ...

ما فعالیت نداشته باشیم نی نی یارا حقوقشونو میگیرن راحت استراحت میکنن فک گردی کسی نگران میشه ..شما چقد ساده ای

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
جریان چیه

از بچه ها بپرس 100 نفر دارن زیر پستم ریپلای میکنن

به نی نی یار ربطی نداره، مدیر سایت با این تبلیغات مزخرف کلی پول به جیب میزنه، و کلا حقوق همه رود نادیده گرفته، مشکلات سایت روزبه روز داره بیستر میشه وای اهمیت نداره براش، فقط پووووووووووول، ولی اگه بازدید کم بشه احمق نیستم به مدیر سایت پول بدن واسه تبلیغات

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
سایت مارو به عنوان منبع درامد خودش میبینه و وقتیم که ما تاپیکی نذاریم یعنی تو سایت نیستیم و سایتم نم ...

اطلاعات این سایت از سالیان قبل تو گوگل ثبت شده با تعطیل کردنش هیچ اتفاقی نمیوفته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب