2777
2789
عنوان

سقط با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 37 پست
تجربه خاصی دارید؟

من خریدم اما مصرف نکردم چون بهم گفتن احتمال سوراخ شدن رحم وجود داره

و خوشحالم ک اینکارو نکردم

امادوستام مصرف کردن ب گفته خودشون سخت ترین روزای عمرشون رو تجربه کردن درد و خونریزی و...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خریدم اما مصرف نکردم چون بهم گفتن احتمال سوراخ شدن رحم وجود داره و خوشحالم ک اینکارو نکردم اماد ...

خب یعنی بچه رو نگه داشتی؟دوستات علاوه بر خونریزی و....مشکل دیگه ای براشون پیش اومد؟

خب یعنی بچه رو نگه داشتی؟دوستات علاوه بر خونریزی و....مشکل دیگه ای براشون پیش اومد؟

بله نگه داشتم

تهوع و بی حالی شدید و یکیشون کارش ب بیمارستان کشید

ب یکیشون دکتر گفت احتمال بارداری مجددش فقط10% هست.

بله نگه داشتم تهوع و بی حالی شدید و یکیشون کارش ب بیمارستان کشید ب یکیشون دکتر گفت احتمال بارداری ...

چه عجیب

قرص خیلی بی خطره

دوستم سه بار با قرص سقط کرد خیلی راحتم باردار شد

خودم دوبار

🍁
چه عجیب قرص خیلی بی خطره دوستم سه بار با قرص سقط کرد خیلی راحتم باردار شد خودم دوبار

چند هفته؟بقایا داشت؟چندتا مصرف کرد؟فقط زیرزبونی یا واژینال؟قرص دیگه ایم کنارش استفاده کرد؟

چه عجیب قرص خیلی بی خطره دوستم سه بار با قرص سقط کرد خیلی راحتم باردار شد خودم دوبار

دوستای من خیلی اذیت شدند

من خودم هم چسبندگی داشتم با قرص رحمم سوراخ میشد حرف دکتر رو گفتم از خودم اضافه یا کم نکردم

انشاالله همه بی دردسر بگذرونن خلاصه هرکسی خودش شرایط زندگیشو بهتر میدونه

چند هفته؟بقایا داشت؟چندتا مصرف کرد؟فقط زیرزبونی یا واژینال؟قرص دیگه ایم کنارش استفاده کرد؟

دوستم قلب بچش تشکیل نمیشد.مجبور بود سقط کنه

ننیدونم چه جوری بود واسه اون.ولی در کنارش معمولا قرص ضد اسهال و تهوع میدن که قبلش استفاده شه

مسکنم نباید خورد

🍁