2777
2789
عنوان

میگم سزارین اختیاری ۱۶ تومنه 😏چرا فکر میکنید دروغ میگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

ت#

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

آدم  دیونه سزارین میکنه طبیعی بهتره

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

خوب عزیزم چرا طبیعی نمیاری اگه شرایطشو داره برو خصوصی طبیعی بدون درد عالی ببخشید تا وقتی طبیعی هست از همون روز اول میتونی کارتو انجام بدی چرا سزارین که مجبور باشی کمک بگیری 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فوق االعاده بود اگه ده بارم به عقب برگردم سزارین اختیاری میکنم از همون اول کارای بچمو خودم میکردم بع ...

اره بیمارستانم مهمه ولی ، خصوصیا بهترن، وای کاش منم مثه تو بشم😂 من از ترس اقدامم نمیکنم

میشه بگی چرا؟ 

چون اکثر کسایی که سزارین میکنن تا چند روز بدنشون شیر تولید نمیکنه و برای انجام دادن کارها به خاطر بخیه هاشون به دیگران وابسته میشن. من تا ۴ روز اول می خواستم از حالت دراز کش در بیام باید یکی کمکم می کرد 

تو عاقل باش بسه🤣🤣🤣

من سز شدم خیلی دردکشیدم

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده