2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا کارتون اشتباهه

497 بازدید | 66 پست

یکی در هرموردی تایپیک میزنه میاین پست نامربوط میزارین .

طرف داره دردودل میکنه میاین میگین پیج من اینه دیدن کنید .یا برای شفای فلان صلوات بفرستین .یا اطلاع رسانی میکنید درمورد خبری .اگر سوال نامربوط هم دارین اخر سر بپرسین ....

کلا بی احترامیه به صاحب تایپیک و بقیه اعضا ک اومدن چیز دیگه ای بخونن

اگر کسی از تایپیکتون دیدن نمیکنه زورکی به خورد بقیه ندین 

از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد

حیا_کن#  

#تاپیک_نزن_تا_نترکی

قرار شده از ۱ دی هیچکس تاپیک نزنه و اعتراض کنیم

تا مشکلات سایت رو حل کنن

کسی هم که تاپیک بزنه

تمام تاپیک های قبلشو گزارش میزنن تا بترکه

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن برای یلدا اجیل خریدی

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد

حیا_کن# 

تاپیک_نزن_تا_نترکی# 💥

قرار شده از ۱ دی هیچکس تاپیک نزنه و اعتراض کنیم

تا مشکلات سایت رو حل کنن

کسی هم که تاپیک بزنه

تمام تاپیک های قبلشو گزارش میزنن تا بترکه

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد حیا_کن#   ...

الان خوندی عنوانو که اینو نوشنی؟ بعدشم هرکی گزارش الکی و زیاد بزنه کاربری خودش تعلیق میشه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز