2777
2789

فامیلمون امشب بهم تیکه مینداخت که ما قدیم حامله بودیم همه کار میکردیم ..صد تا مهمون میومدن عین چی کار میکردیم با مادرشوهر و پدرشوهرو برادر شوهرام تو یه خونه بودیم شما ها که کار نمیکنن ..

گفتم اره درسته قدیما کار بیشتر بوده ولی عوضش قدیما بچه داری اسونتر بوده الان تو این خونه های اپارتمانی همش مجبوری بشینی پیش بچه و تمام کاراشو بکنی ولی قدیم بچه ها تو کوچه بزرگ میشدن...

گف نکنه تو خودت همینجوری بزرگ شدی؟؟کلی پات زحمت کشیده شده قدیم مای بیبی نبوده قدیم لباسشویی نبوده و فلانو فلان کلا لال شده بودم🤪

از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد

حیا_کن# 

تاپیک_نزن_تا_نترکی# 💥

قرار شده از ۱ دی هیچکس تاپیک نزنه و اعتراض کنیم

تا مشکلات سایت رو حل کنن

کسی هم که تاپیک بزنه

تمام تاپیک های قبلشو گزارش میزنن تا بترکه

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه زبونی هم داره فامیلتون،میخواستی بگی صد در صد برام زحمت کشیدن اما تو آپارتمان کوچیک ازم نگه داری نکردن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

قديم 

بزرگ كردن بچه مهم نيست تربيتش مهمه

كه الان تربيت بچه خيلي سخت تره 

خيلي دنياي محازي پيشرفت كرده بچه ميتونه هزار كار كنه و ما نفهميم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

هردو

الان مشکلات یدی کمتر شده

ولی کنترل بچه ها تو این زمونه به خاطر پیشرفت تکنولوژی و... سختتر شده. اینم قسمتی از فرآیند تربیته که قدیما اسون بود

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

خب قدیمام اهمیتی به بچه ها نمیدادن چند تا به دنیا میاوردن خودشون کنار هم بزرگ شن .فرقی نداره برا ادمی که واسش مهم نباشه بچه چجوری بزرگ بشه و به حال خودش ولش کنه اره بچه داری  تو هر دوره ای اسونه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد حیا_کن#   ...

یعنی چی😑

خب هرکسی دلش بخواد،تاپیک میزنه و هرکسی نخواد نمیزنه

همه رو گزارش میزنید؟

مامان آراد و ماهان😍

خب خیلی خوبه که ادم یسره کار کنه والا ربات اینطوری کار نمی کنه . در جوابت هم باید بگم راستش قدیم خیلی بهتر بوده . من خودم مامان و بابام یا وقتی بقیه رو می بینم خیلی بچگی بهتری داشتن . می دونی قدیم دلا بیشتر خوش بوده این همه مشکلات وجود نداشت ولی الان من با اینک سنی ندارم دارم افسردگی می گیرم . جرا چون تو یه کشور داغون زنرکی می کنم و هر لحظه ممکنه ایندم بره تو هوا . من حتی بچگی تکردم و از همون بچگی مجبور بودم خودم تو اتاق حبس کنم و تست بزنم تا ازمون تیزهوشان قبول شم الانم که دارم برای کنکورم می خونم. نمی دوتم ولی من خودم واقعا خیلی جاها به خودم می گم ای کاش اصلا به دنیا نیومده بودم . قطعا بچه های نسل جدید هم وقتی هم سن من شن و وضعیت کشور همین مدلی باشه کلا از زندگی کردن زده می شن