2777
2789
نمیدونم چرا اسمت از یادم نمیره هیچوقت ..تو ی تاپیکی گفتی دلمه غذا نیست و مادرشوهرت اگر بپزه ب عنوان ...

نه میرم خونشون ولی خوشم نمیاد بپزه تاحالا هم دلمه رو به عنوان غذای اصلی نپخته 

چه حافظه خوبی داری 😂😂

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میرم خونشون ولی خوشم نمیاد بپزه تاحالا هم دلمه رو به عنوان غذای اصلی نپخته  چه حافظه خوبی د ...

اخه اسم کاربریت اسم یکیه ک متنفرم ازش🤣🤣یادم نمیره دیگ شرمندتم😃🤣

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

بی خیال الان تو ذهنم نیست خاطرات بد گذشته، الکی یادآوری نمیکنم.

من مدتیه که دیگه تصمیم گرفتم بی زبون نباشم و خودم محترمانه جواب آدمارو میدم خیلی اعصابم راحته. دیگه درگیر حرفا و کارای آدما نیستم.

ذهنمم الکی مشغول نمیکنم. تمرکزم روی زندگی و علایق خودمه.

سر زایمان اولم کلی دعوا انداخت ک هنوزم رو زندگیم تاثیراشو میبینم...بعد ۴ سال😣نمیدونم سر این یکی چیکار کنه..ی جوری شده بود همه میگن چ جراتی کردی دومی رو اوردی😐😃🤣

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

اول زندگی انقدر بهم نیش وکنایه زدو میخواست بینمون تفرقه بندازه.رفتارش تو خلوت یه جوره جلوی شوهرم فقط جانم وعزیزم الان چون رابطمون کمتر شدوماهی یبار میبینمش ولی حتی دوست ندارم اسمشم بشنوم ازش متنفرم.دوروی ریاکار

سر زایمان اولم کلی دعوا انداخت ک هنوزم رو زندگیم تاثیراشو میبینم...بعد ۴ سال😣نمیدونم سر این یکی چیک ...

من بچه ندارم ولی همیشه سر اسم بچه ی نداشتم بهم میگه بایدددددد فلان اسم وبگیری از الان غصه شو میخورم ومیترسم بچه بیارم

من اصلا نمیتونم جوابشو بدم انگار زبونم بند میاد

منم اینجوری بودم

یه سری بابام فهمید قضیه یه دعوامون رو، بهم گفت نجابت هم حدی داره، باید بتونی از خودت دفاع کنی.

منم از اون روز تصمیم گرفتم تغییر کنم. اولاش قشنگ صدام می لرزید وقتی میخواستم سر مسأله ای حرفی بزنم، بغض می کردم. ولی حرفمو میزدم تا عادت کردم. مادرشوهر خواهرشوهرمم جا میخوردن، باورشون نمی شد من جواب بدم!

الان دیگه می‌دونن من مهربون و خوش برخورد و خوش خنده و بی حاشیه م، ولی چیزی بهم بگن جوابشونو میدم، دیگه مظلوم نیستم.

منم اینجوری بودم یه سری بابام فهمید قضیه یه دعوامون رو، بهم گفت نجابت هم حدی داره، باید بتونی از خو ...

ایول منم انگار میترسم روم نمیشه.بعد شوهرم اگه مامانش هر چی بگه بمن میگه اشکال نداره وای اگه من جواب توهینشم بدم ناراحت میشه وباهام برخورد بدی میکنه وقانع هم نمیشه.عاشق مادرشه به معنای واقعی

ایول منم انگار میترسم روم نمیشه.بعد شوهرم اگه مامانش هر چی بگه بمن میگه اشکال نداره وای اگه من جواب ...

من کاملا محترمانه جواب میدم، ولی ناراحتی و دلخوری م رو بیان میکنم تو خودم نمی ریزم.

همسر منم اوایل جا میخورد ناراحت میشد.

الان به جاش راحت شده، دیگه سرش غر نمی‌زنم برای این چیزا. خودم روابطم رو مدیریت میکنم.