2777
2789

ممن خیلی حس کردم ولی طرف معمولا جلو نمیاد 

یا مثلاً از طرز نگاه از لبخند و این شر ورا 

شما از چی میفهمید؟ 

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد

حیا_کن#  

#تاپیک_نزن_تا_نترکی

قرار شده از ۱ دی هیچکس تاپیک نزنه و اعتراض کنیم

تا مشکلات سایت رو حل کنن

کسی هم که تاپیک بزنه

تمام تاپیک های قبلشو گزارش میزنن تا بترکه

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

خودم ازش پرسیدم 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
از ۱ دی هر کی تاپیک زد تمام تاپیک های قبلشم گزارش بزنید بترکه حالش جا بیاد حیا_کن#   ...

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز