2777
2789
ما امشب خونه عموم بودیم  دمپخت کنجد پختیم  فرداشب خونه مامانبزرگم میخاد مرغ شکم گر بپز&n ...

راحت باشید خوش بحالتون انگار کرونایی در جهان نیست

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا یلدای امسال کوفتمه....

همش جلو‌چشمم پدرای شرمنده خونواده هستن میان...

مهمون دارم دونفر...وسیله زیاد گرفتم عذاب وجدان دارم

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
من چرا یلدای امسال کوفتمه.... همش جلو‌چشمم پدرای شرمنده خونواده هستن میان... مهمون دارم دونفر...وس ...

آی گفتی خیلی از خوردن خودم بدم میاد باردارم وبچم کم وزنه زیاد پرخوری میکنم وگوشت ومرغ واجیل میخورم ولی اصلا بجونم نمیشینه همش عذاب وجدان دارم😔

راحت باشید خوش بحالتون انگار کرونایی در جهان نیست

کرومنا ممکن تا چند سال دیگ باش 

ما ک نمیتونیم قید دیدن همو بزنیم در ضمن ما خیلی رعایت میکنیم تعدادمون کم با فاصله دست و روبوسی ممنوع 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

بخور مگه چی میشه

خوب نیست آخه تو شیر دهی

بعد بچه رفلاکسی هم هست، بخورم اذیت میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜