2777
2789
عنوان

همسر پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 113 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم چرا راه دور می ری مگه ناصرالدین شاه خودمون کم چیزی بوده تو این زمینه؟ #حمایت_از_کالای_ملی

ناصرالدین شاه عزیزم خودش بیشتر از شاه هنری هشتم زن داشته 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اون ۴تارو طلاق داده یاهستن؟

سه تا همزمان داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دایی ارایشگرم چهارمی رو گرفت.

....ی هست.

باور نمیکردم اصلا.قسم خورد. دور از چشم اولی و دومی و سومی گرفت.سومی گفته بود اگر چهارمی رو بگیری طلاق میگیرم.بخاطره همین مسیله،چهارمیه مخفی هست.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

با اجازه اسی و دوستان میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستین 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
دایی ارایشگرم چهارمی رو گرفت. ....ی هست.  باور نمیکردم اصلا.قسم خورد. دور از چشم اولی و دومی ...

این اقا شجاعن از طلاق نمیترسن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
پول چه کارا که نمیکنه 🤐🤐🤐

اره واقعا

نمیدونم اینکه کسی ده تا زنم بگیره به بقیه چه ربطی داره😐 دوس داشته گرفته 

اون زنه هم دوس داشته زن چهارمش شده 

الانم دوس داره بره دعوا کنه. به ما چه

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..
با اجازه اسی و دوستان میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستین 

فرستادم ♥️