2777
2789
عنوان

این عکسم خوشگله واسه یلدا؟؟؟+عکسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي جان هم خوشكلي هم خوش هيكل  ي سوال ديگه دارم شرمنده  ميشه بريد از طول و عرض صورتتون با ...

عجبز# 😂😑

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
میکاپ اسموکی کردم...عکسشو بزارم؟؟؟

آره حتما ببینم.

من عشق میکاپم دارم مدرکشو میگیرم 

مربیم اصلا باورش نمیشه من فقط با کلیپ های آموزشی یاد گرفتم 

انقد که دوست دارم میکاپ 

شکننده ای سخت...
آره حتما ببینم. من عشق میکاپم دارم مدرکشو میگیرم  مربیم اصلا باورش نمیشه من فقط با کلیپ های آ ...

عزیزم من اصلا از میکاپ سر در میارم اما دوس دارم یه ارایش که به صورتم بیاد یاد بگیرم،پیجی رو میشناسی که معرفی کنی تو اینستاگرام یاد بگیرم؟

خوشگلی😍

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

عکس یلدات کو

عکسم

نمیاد ک

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin