2777
2789
عنوان

به نظرتون زوده برای بچه دار شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 21 پست

[QUOTE=169202537]به سلامتی عزیم چند سال بهد از ازدواجت بچه دار شدین؟ بعد از بچه زندگیتون محدود نشد؟[/QUOTE]

من حقيقت شو بخواي تو عقد باردار شدم البته اين و بگم ما خودمون خواستيم اين و از عقدم ١سال ميگذشت

هم سن خودتم هستم عزيزم ٧٣

نه محدود نشد 

ببين ي مدت ك از زندگي بگذره همه چي روتين و عادي ميشه اما وقتي بچه بياد با شيرين كاري هاش و حرف زدناش و خيييييلي كارهاي ديگش باعث ميشه هميييييشه بين تو و همسرت حرف باشه 

حتي گاهي اوقات بحثتون بشه اون بچه ي كاري ميكنه كه همه چي فراموش ميشه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم سنت زيادنيست فعلا خوش بگذرون

آخه مشکل اینجاست که فعلا معلوم نیست کی بتونم خوش بگذرونم به خاطر وجود این کرونا می ترسم 30 سالم بشه و هنوز کرونا هم باشه و هیچ خوش گذرونی نکرده باشم

آخه مشکل اینجاست که فعلا معلوم نیست کی بتونم خوش بگذرونم به خاطر وجود این کرونا می ترسم 30 سالم بشه ...

خب ۳۰ سالت بشه مگه زیاده

مگه چیه؛حالا حالاها وقت داری

بچه رو بخاطر کیفیت زندگی بیار نه کمیت،هر وقت احساس نیاز کردی نه بخاطر سن و مدت ازدواج

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آخه مشکل اینجاست که فعلا معلوم نیست کی بتونم خوش بگذرونم به خاطر وجود این کرونا می ترسم 30 سالم بشه ...

ديگه چاره اي نيست شرايط براهمه همينطوريه

اگه ازبچه خوشت مياد پس اقدام کن

انشالله تااونموقع کروناهم ميره سه نفري ميرين مسافرت

به نظرم هر زمان‌که خودتون دلتون بچه بخواد وقت اقدامه😁😁من دومی رو توراه دارم گفتم تا سی سالم نشده دومی بیارم بارداری بین بیست تا سی سال بهترین زمانه عوارض بارداری کمتره بارداری راحت تری داری با شوهرم تصنیم گرفتیم دومی رو تو کرونا دنیا بیاریم کسی رو نمیبینیم راحتیم نه مهمونی نه عروسی،اتفاقا با بچه به ادم بیشتر خوش میگذره من بعد از چندسال بچه اولمو آوردم واقعا پشیمون شدیم ازاینکه چرا زودتر نیاوردیم زندگی با بچه واقعا شیرین تره خیلیم مسافراتمون بیشتر بهمون خوش میگذره اینا همش حرفه که آدم با بچه نمیتونه خوش بگذرونه 

خدایا مسافر