2777
2789
انشالله سال دیگه دور همین با یه نی نی جیغ جیغو😂😏❤️🧡💛💚💙💜

مرسیییییی مهربونم 🤩🤩😘

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباس خونه😁😂

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡

قرار بود امروز برم لباس خونگی خوشگل بخرم . شوهرم رفت ماموریت . دیگه لباس خونگی های گل منگولیمو میپوشم . یه کاسه هم تخمه لری میارم میشینم وسط خونه میشکنم و میخورم و حالشو میبرم 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
 تیپت رو تصور کردم دلم  رفت  دلت شاد باشه همیشه    

قربونت عزیزم همچنین😍😘

ولی فان بودا آخه ن شلوار سبز دارم ن مانتو سفید ن شال قرمز😆😄

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
قربونت عزیزم همچنین😍😘 ولی فان بودا آخه ن شلوار سبز دارم ن مانتو سفید ن شال قرمز😆😄

فکر کن واقعی باشه 

فهمیدم عزیزجان شوخی بود

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
عزیزم خدا رحمتشون کنه چند روز بستری بودن ؟ آی سی یو هم رفت؟ من پدرم یک ماه بخش بستری بود الانم یه ...

ممنون 

من مامانم سالم بود مث سرماخوردگی بود اصن علائم کرونا رو نداشت فقط بیحال بود سه تا دگترم بردیم گفتن سرماخوردگیه

عصری حالش بد شد بردیم بیمارستان بردنش سی تی گفتن ۸۵ درصد ریه درگیر !!!! قربونش برم مامانم فقط ۵۵ سالش بودا

عصری بستری کردیم فردا عصرش پر کشید رف بهشت😢😫

به دستگاه وصل بود با دستگاه نفس میکشید نمیدونم کدوم بخش بود نمیزاشتن بریم ببینیمش😔

از خدا میخوام ان شاءالله که پدر گلت بزودی خوب شه و برگرده به جمعتون⚘

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

ممنون  من مامانم سالم بود مث سرماخوردگی بود اصن علائم کرونا رو نداشت فقط بیحال بود سه تا دگترم ...

عزیز دلم چقدر یهویی رفته مادرتون 😔آدم شوک میشه 

ولی منم تو این یک ماه ونیمه فقط زجرکشیدن بابامو میبینم 😔هی خدا 

ان شالله همه مریضا شفا پیدا کنن

عزیز دلم چقدر یهویی رفته مادرتون 😔آدم شوک میشه  ولی منم تو این یک ماه ونیمه فقط زجرکشیدن بابا ...

بله😔 الان ۴۶ روزه ک نداریمش و اصلااا باور نمیکنم 😢

واقعا بده ادم دلش کباب میشه.. خدا شفا بده

چند سالشه باباتون