2777
2789

زوج

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زوج😐

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

فرده ادای زوجارو در میاره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو

یعنی چی؟؟؟؟ خب زوجه دیگه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️