2777
2789
عنوان

چرا مخالف ازدواج تو سن کم هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 483 پست
عزیزم میانگین سن ازدواج بالای ۲۵ و میانگین سن طلاق زیر ۲۵ هست

اطلاعات اشتباه ندین ک خواهر انسان چیزیه ک خدا با همه توانش اونو آفریده و برای هر کس قلب و عقل و ذهنی قرار داده و در هر کس عقیده و عقل متاوته و همچنین نوع تفکرات پس نمیشه درصد قطعی داد من دوستم وکالت خونده میگه الان خانومای سن بالا ک میان دادگاه برای طلاق فقط چند ماهه ازدواج کردن خودشم

و اینکه خیانت هم زیاد شده بچه۱۶ساله نمیتونه شوهر یه نفر دیگرو علاف کنه و میگه اکثرا همه قرآن خون اهل نماز روزه طرف رفته به شوهرش خیانت کرده و طرف مثلا۲۹سالشه میگه پرونده های اینجوری خیلی زیاده تا اینکه طرف بچه باشه و از ازدواج تو سن بخواد طلاق بگیره

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کودک همسری به عنوان یکی از  آسیب‌ها است که به اعتقاد بسیاری از جامعه شناسان به دلیل فقر اقتصادی و فرهنگی، اعتیاد، موضوعات قومی و قبیله ای و مهاجرت شکل می‌گیرد.

ایزی ایری تامام تامام🙊😹❤

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
اره عزیزم همچین شوهری ام لازمش دید وسیع. باید ۴تا خوب وبد توجامعه ودانشگاه دیده باشی که انتخابش کنی ...

نه قربونت اصلا ربطی به بیشتر دیدن نداره من با چشمای خودم دیدم که یه دختر ۱۵ ساله همچین آدمی گیرش میاد که دختر ۳۰ ساله که همه جارو دیده و گشته نتونسته گیر بیاره اینا خواست خداعه به هرکی هرچی دلش میخواد میده مثل پول و مقام و قدرت که به هرکی بخواد میده نخواد نمیده خودش صلاح میدونه به کی چی بده شاید صلاح من زود شوهر نباشه چیز دیگه بده ولی برا یکی دیگه شوهر خوب باشه

حرفتون درسته ولی ببخشیدا یه دختر خاله دارم۱۱سالشه خودش خواستگار براش اومد با کله رفت الان۱۲سالشه هن ...

اون خانومای ۳۰ ساله رو که تعریف کردین واسم خیلی عادی اومد.وسیاست همسرداری احتمالا بلدنیستن که اونم گفتم کخ باید با ۴تاادم میگشتن یادمیگرفتن.

من نگفتم که ۳۰ ازدواج کنید!!!!!!!!تو پستم نوشتم یاد بگیرین همه چیزو باسلاح پربرین خونه شوهر که مسلما نمیشه اینارو تو کودکی به دست اورد.

ولی اون ۱۱ساله باوجود خوشبختی شوهرشو یه پدوفیل خودشم یه دختر بیچاره هول شوهر.

خانواده شوهرشم یه آدمایی که میخوان ازبچگی عروس بیارن به شیوه خودشون تربیتش کنن.

پدرومادرشم یه جنایتکارکه که میخواستن یه نون خور کمتر بشه زودتر تصورکردم.هیچ چیز دیگه ای نمیبینم.

وحرفام درمورد همه صدق میکنه ومورد شما استثناست.وجوجه ام آخر پاییز میشمارن.

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
خداروشکر خوشبختی نظر بقیه هم اصلا مهم نیست مهم اینه زود رفتی راضی هستی اصلا بیرون از اینجا هم همه اش ...

دقیقا من فقط تاپیک زدم ک وقتی ما نمیگیم چرا شما ۳۰ سالگی ازدواج کردید

شما هم هی نیاید بگید چرا ۱۶ سالگی و فلان

فقط میخواستم بگم دوستانی ک ۱۶ سالگی ازدواج کردید تنها نیستید هممونم اشتباهی نکردیم   نی نی سایتو جدی نگیرید😂😂😂

تو ی دلت کربلاس ی دلت لاس وگاس😁😁😁

من دست خودم نیست از لحاظ روحی بدجور ضربه میخورم همه اش میخوام از یارو انتقام بگیرم واقعا بریدم از زندگی شوهر برای من بهترین گزینه است 😂حالا شمارو نمیدونم

اون خانومای ۳۰ ساله رو که تعریف کردین واسم خیلی عادی اومد.وسیاست همسرداری احتمالا بلدنیستن که اونم گ ...

دقیقا از همچین حرفایی درمورد خودم و خانوادم ناراحت میشم

کاش به فرهنگ هم احترام_بزاریم#  

من که خون به مغزم میرسه فعلا شما هستین که متن رو درست نمیبینین وپایه ۲ و۱ رو پایه سه میبینین.منم منظ ...

عزیز من بر اساس 

• بر اساس مفاد پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک، کودک به کسی اطلاق می‌گردد که سن او کمتر از ۱۸ سال باشد. در میان مسائلی که حقوق کودکان را به مخاطره می‌اندازد، ازدواج کودک یکی از مسائلی است که تعداد زیادی از کودکان را از حقوق خود محروم می‌نماید. طبق تعاریف مختلف، ازدواج زودهنگام یا کودک همسری به ازدواجی اطلاق می‌شود که زوجین یا یکی از آنان به سن ۱۸ سالگی نرسیده باشد.

پیر و جوونو شما تعیین نمیکنی سازما ن های جهانی تعیین میکنن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
من امار طلاق ۹۸ رو گذاشتم.میانگین سنی زنان مردان بالای ۳۰ سال هستش.بازهم میذارم وحرف های شما درسته ...

دیدی اکثر درصد طلاق ها تو سن های سی به بالا اتفاق میوفته من اگه بخوام محله ای ک توش زندگی کردم رو مثال بزنم نمی‌دونم یادتونه یا نه قبلا تو مدرسه یه عکس به ما میدادن میگفتن تو یک عکس چند نفر هست مثلا می‌گفتیم ۹تا بعدش یه ورزشگاه رو به مربع هایی به ابعاد اون تقسیم میکردیم و بر اساس عکس اول ک توش ۹تا آدم بود میومدیم می‌گفتیم پس تقریب میگیریم ک این آدما توی عکس های دیگه هم نه نفر هستند و اگه پنج تا از اون عکس ها داشتیم دیگه یکی یکی آدم هارو نمیشمردیم می‌گفتیم ۵×۹=۴۵

خب الآنم همینطور بخوام محله خودمون رو مثال بزنم ک اکثرا تو ۱۴الی۱۷ازدواج میکردن ازدواج خوبی داشتن الحمدلله و اون خانوم هایی ک تو سن بالا ازدواج میکردن بخدا با دوتا بچه برمیگشتن خونه مامانشون یا میرفتن کار میکردن

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
عزیز من بر اساس  بر اساس مفاد پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک ، کودک به کسی اطلاق می‌گردد که سن ...

به خدا بیشتر از سازمان هااای جهانی اعتماد و اعتقاد  دارم

اونم ساز مان هایی که یکیشون کرونارو ب جونمون انداخته😂😂😂

دقیقا از همچین حرفایی درمورد خودم و خانوادم ناراحت میشم کاش به فرهنگ هم احترام_بزاریم#  

۱۶ فرق داره

ایشون میگه ۱۱سالگی.کلاس چهارم😑کودک .سن تکلیف

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی