2777
2789
عنوان

چرا مخالف ازدواج تو سن کم هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6882 بازدید | 483 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طلاق هایی ک مربوط به ازدواج در سن کم هستش درصدش خیلی زیاد باشه۲۰درصد هستش چون یکی از مشاوران تو تلوی ...

من امار طلاق ۹۸ رو گذاشتم.میانگین سنی زنان مردان بالای ۳۰ سال هستش.بازهم میذارم وحرف های شما درسته

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: از ابتدای فرودین تا پایان آذر ماه امسال ۴۲۶ هزار و ۹۹ واقعه ازدواج و ۱۳۲ هزار و ۶۱۸ واقعه طلاق در پایگاه اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور ثبت شد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سیف‌الله ابوترابی با اعلام این خبر اظهار کرد: میانگین سن مردان در اولین ازدواج در کشور ۲۷.۵ و میانگین سن ازدواج زنان در اولین ازدواج ۲۳.۴ سال در کشور است.

وی ادامه داد: همچنین میانگین سن طلاق مردان در این مدت در کشور ۳۷.۲ سال و میانگین سن زنان در طلاق ۳۲.۳ سال در زمان وقوع طلاق بوده است.

ابوترابی اعلام کرد: امسال ۹۰۸ هزار و ۳۹۷ نفر در کشور متولد شدند و ولادت آنها به ثبت رسیده و همچنین ۲۸۸ هزار و ۳۵۲ نفر در این مدت در کشور فوت کردند و مرگ آنها در پایگاه اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال ثبت شده است.

#نه_به_فمینیسم
تو خانواده های دیگه هم پیرهمسری قبول نیست وجنایته

کسی نگفت ازدواج تو ۶۰ سالگی خوبه ک پیر همسری باشه

یه نفس عمیق بکش خون به مغزت برسه بعد ریپلای کن

واسه جواب دادن همیشه وقت هست

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: از ابتدای فرودین تا پایان آذر ماه امسال ۴۲۶ هزار و ۹۹ واقعه ازدواج ...

الان این چه ربطی داره بهم ؟؟😐

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
اولا که گفتی خدا ازدواج رو گذاشته برای جوونها.  ۱۶ ساله جوان نیست نوجوانه.  دوما شما هنو ...

احسنت منم ۱۵سالم بودازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه مشکلی نیست دوتا بچه دارم الان ۲۶سالمه ولی کاااااش الن ازدواج میکردم یه چیزی ازدنیا میدونستم حداقل یکم جوونیی میکردم استارترم هنوز داغه نمیدونه دنیا چه خبره 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
ببین گلم من با همه اینا موافقم به شرط اینکه طرف آدم خوبی گیرش نیومده باشه اما اگر پسره خوب باشه خودش ...

اره عزیزم همچین شوهری ام لازمش دید وسیع.

باید ۴تا خوب وبد توجامعه ودانشگاه دیده باشی که انتخابش کنی.دروغگو وازراستگو تشخیص بدی 

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
کسی نگفت ازدواج تو ۶۰ سالگی خوبه ک پیر همسری باشه یه نفس عمیق بکش خون به مغزت برسه بعد ریپلای کن و ...

من که خون به مغزم میرسه فعلا شما هستین که متن رو درست نمیبینین وپایه ۲ و۱ رو پایه سه میبینین.منم منظورم ۶۰ سالگی نبوده همون هایی که به زیر ۱۸ میگن کودک شیرخوار به خورشون که بالای ۱۸ هستند باید گفت پیر

#نه_به_فمینیسم
من قالب نکردم فقط میگم مقایسه نکنید احترام بزارید من نظرمو گفتم ک یکم درک کنید اخه همش تو نی نی سایت ...

ببین عزیزم همه چیزایی که شما میگی بستگی به سن عقلی فرد داره یکی ۲۳ سالشه اما هنوز امادگی پذیرش زندگی مشترک نداره اما یکی ۱۷ سالشه ولی اندازه زن کامل میدونه خب ولی اکثر ازدواج تو سن پایین خوب نیست . درسته دوام اورده اما ایا اون خانوم یا اقا واقعا از ته دل راضین اگ باز برگردن عقب بازم تو سن کم ازدواج میکنن خب جوونی نکردن 

💫🍃
خیلی برام هیجان انگیزه که یه آدمی باشه که سن ۲۵ تا ۳۵ رو پیر قلمداد کنه در حالی که اوج جوونیه 

عجیب تر برای من اینه که زیر این سنین رو یه عده بچه شیری میبینن ودرجا بعدش طرف میشه علامه دهر وبالغ

#نه_به_فمینیسم
خیلی برام هیجان انگیزه که یه آدمی باشه که سن ۲۵ تا ۳۵ رو پیر قلمداد کنه در حالی که اوج جوونیه 

اینا همونان  ک دختری ک ازدواج نکرده رو ترشیده خطاب میکنن چون فرهنگشون ضعیفه 

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
آفرین دقیقا منظورم همینع

خداروشکر خوشبختی نظر بقیه هم اصلا مهم نیست مهم اینه زود رفتی راضی هستی اصلا بیرون از اینجا هم همه اش نگو من خوشبختم حسود زیاد هست الان اینجا بعضیا یجوری جواب دادن انگار تاپیک زدی ببخشید خاک تو سرتون چرا زود شوهر نمیکنید 

ببین عزیزم همه چیزایی که شما میگی بستگی به سن عقلی فرد داره یکی ۲۳ سالشه اما هنوز امادگی پذیرش زندگی ...

ایا نمیشه با همسرت جوونی کنی

تازه بیشترم خوش میگذره ک😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز