2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
شاغل    لیسانس دکوراسیون داخلی  و  خراطی  ( نجاری  روز  ) درآ ...

ایول عالیه❤❤موفق باشی

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوره زمونه استخدام سخت شده برای اینکه فارغ التحصیلان زیاد هستن. توکل به خدا کنید

ببینید اگر ادم عاشق رشته ای نباشه اشتباه هست ادامه تحصیل بده این دوره زمونه به هوای کار . برای اینکه دکتراهاشم بی کار هستن

آره واقعا بخاطر علاقم ب بچه ها رفتم که یکار مفیدی کرده باشم چون درآمدم تقریبا  ازینکار هیچیه

اره درامدش کمه ولی روحیت همیشا با نشاطه😍

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
مهمتر از اینکه چه تحصیلاتی دارن آدما اینه که در چه زمینه ای کار میکنند. متاسفانه خیلی اوقات هماهنگی ...

ا ره عزیزم خیلی ها هم خببا توجه مدرکشون و لیسانسو خلاصه تحصیلات کار میکنن خیلی رشته ها مختص تحصیلات اینده دارن و کار و درامد خوب ولی اکثر هم ب قول شما کارش با رشتش متفاوته

ایول عالیه❤❤موفق باشی

ممنون  دو طراح دارم مثل شما خوب و عالی 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ایول عالیه❤❤موفق باشی

شما هم همینطور 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
پوففففف ترم ۳ پزشکی بعدا میخوام تخصص جراحی برم

ای جان عالیهههه ❤حجراحی چی؟

لیسانس علوم تربیتی بیکارم☹☹☹

علوم تربیتی ک تو اموزش پرورش کار داره زیاد ن؟

مهندس کامپیوترم ولی سر کار نمیرم و به بچه ها میرسم آره خداراشکر راضیم 

اااا مث منه رشتت🙋🏻‍♀️

راضی ای؟؟

وای خیلی خوبه ک  اره برو دنبال علاقت فقط علاقه مهمهههه قطعا چون این پشتگار داری خیلی موفق میش ...

بله کامپیوترم خوبه 

ولی بنظرم زبان و کامپیوتر مکمل همدیگه هستن برای کار و همه جا میتونی استخدام بشی

میدونی میخوام یه بار هموبرای دل خودم یه رشته رو ادامه بدم جدای از بازار کار و..

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کارشناسی مهندسی معماری  طراحی داخلی و معماری  بله راضیم ازش

رشته خوبیه و بیرون میتونی کار بگیری