2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
دروغ که ندارم بگم که😊دکتری رو دارم پزشکیم از بچگی آرزوم بود الان دارم بهش میرسم

شکر❤❤😍😍👌🏻افریننننن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
بهترین راهکار اینه چن سال کار کن حسابی ک پول دار شدی برو ب ارزوهات برس😅 چن سال ک کار کنی اینقد وابس ...

هرچیزی یه سنی داره از وقتش که بگذره دیگه جذابیت سابق رو نداره منم باید خیلی وقت پیش مخالفت میکردم با خواسته خانواده ام و به جای تجربی میرفتم هنرستان اونوقت الان مجبور نبودم 

کل روزو پای چند تا کتاب باشم و نهایتا بتونم پقت داشته باشم از پنجره بیرونو نگاه کنم 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنین شما بله حتما تا دکترا میخونم امیدوارم شما هم هر روز  پیشرفت کاری داشته باشیدو به آرزوه ...

ممنون گلم  این به این خاطر گفتم کع همسن و هم ترم دختر خودم هستی   

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
همه کارها سختی داره  حتی غذا خوردن   .  خواهرم مامایی خونده و بعد از لیسانس تمام کرد ...

اره مهم علاقس .. 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
همه کارها سختی داره  حتی غذا خوردن   .  خواهرم مامایی خونده و بعد از لیسانس تمام کرد ...

افرین علاقههه مهمههه 

موفق باشن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
هرچیزی یه سنی داره از وقتش که بگذره دیگه جذابیت سابق رو نداره منم باید خیلی وقت پیش مخالفت میکردم با ...

رشته تجربی خوبه   بدون علاقه هیچ رشته ای خوب نیست 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
تا روزی که زندم‌...

اینجور خودت اطرافیانت زجر میکشن باید ب دنیا و زندگیت بیای پیشرفت کنی تا زنده شه روحت

اره من لیاقتشو نداشتم اون خیلی خوب بود

شایدم دقیقا بر عکس بوده. اصلا اینطور فکر نکنید. دنبال علت نرسیدنم نباشید. برای اینکه من یک بار دنبالش رفتم بعد از 25 سال هنوز پیشمونم چرا دنبالش رفتم. منم دقیقا عین شما فکر میکردم که لیاقت اون ادمو ندارم بعد فهمیدم دقیقا عکسش بوده.

فقط تلاش وعلافه مهمممممه بقیش دست خداا

دقیقااااا دعا کن برام نگرانم🥺

ایتجور خودت اطرافیانت زجر میکشن باید ب دنیا و زندگیت بیای پیشرفت کنی تا زنده شه روحت

نمیخوام زنده شم

دلم میخواد خودکشی کنم بمیرم راحت شم

هم خودم هم اطرافیان هم اون!همه راحت میشن

أحب نفسي في أي إصدار
اره من لیاقتشو نداشتم اون خیلی خوب بود

ی چیز میگم ناراحت نشو

احساس قبل ۲۰سالگی عشق نیست..

بذار دو سال بگذره بعد اون اگ باز عاشقانه دوسش داشتی اون عشق..

ما بعضی از ادمارو خیلی دوس داریم فکر میکنیم عشق اما بعدش وقتی عشق واقعی و پیدا کنی میفهمی اون موقع چقد اشتباه فکر میکردی و خودتو اذیت

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..