2777
2789
دقیقا منم هیچی سردرنمیارم،به من کلومفین ومتفورمین و استرادیول داده با این دوتا امپول،میخواسم ببینم ا ...

به من همیشه میگفت بعد از پریود یه شب درمیون اقدام کن ، منم همین کارو میکردم ، با اینکه میدونستم ٨،٩،١٠ پری تخمک ندارم ، بعد برای سونوی فولیکول میرفتم پیشش میپرسید اقدام داشتی ، قطع نکن ، بعد از تزریق hcg هم که ظهر انجام دادم گفت سه شب برو پشت سر هم بعدم یک هفته یک شب درمیون , یه برگه داشت برام روش تاریخ زد تا کی برو بعد نسخه ی دارو هم روی همون بود من میرفتم برای تزریق یه مرده ی بود توی پرستاری برگه رو میخوند آبروم میرفت خوشبختانه زیر ماسک قایم میشدم 🤣🤣🤣

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
به من همیشه میگفت بعد از پریود یه شب درمیون اقدام کن ، منم همین کارو میکردم ، با اینکه میدونستم ٨،٩، ...

😂😂😂😂طرف چقد خندیده،البته براشون عادیه دیگه،پس منم یه شب درمیون نزدیکی میکنم تا خدا چی بخواد

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂طرف چقد خندیده،البته براشون عادیه دیگه،پس منم یه شب درمیون نزدیکی میکنم تا خدا چی بخواد

بار اول بیشعور کامل خوند چون قسمت بالاش مثلا نوشته بود یه پودر + یه آب که دستور تزریق آمپول بود پایینش هم چاپی درشت نوشته بود مثلا سه شب پشت هم نزدیکی کنید ، بعد تا پایینش رو خوند داد به همکار خانومش ، دوباره فرداش میرفتم اول برگه رو میگرفت بعد سریع میفهمید من کیم میداد به خانومه 😅 آبرو و حیثیت نذاشتن برامون 

بعد از hcg سه شب پشت سر هم برو اگه جنسیت برات مهم نیست 

ایشالا که تو هم مامان میشی گلم این آمپول برای من اگه خدا بخواد فک کنم جواب داد 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
بار اول بیشعور کامل خوند چون قسمت بالاش مثلا نوشته بود یه پودر + یه آب که دستور تزریق آمپول بود پایی ...

مردا کلا دنبال سوژه ان،من از فردا شب یه شب درمیون شروع میکنم،تا ببینیم خدا چی میخواد

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
مردا کلا دنبال سوژه ان،من از فردا شب یه شب درمیون شروع میکنم،تا ببینیم خدا چی میخواد

ایشالا مامان میشی 😘🌹