2777
2789
شما دارید خریدتون از لوازم آرایشیها وداروخانه ها انجام میدید هزینه هم میکنید چرا محصول باکیفیت وایرا ...

فعلا رفتم از شرکت نفیس خرید کردم 

خوب بود

لدورا خوشم نمیاد گرونم هست

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا رفتم از شرکت نفیس خرید کردم  خوب بود لدورا خوشم نمیاد گرونم هست

نفیس فقط محصول مصرفی اما لدورا درمانی وتخصصی عزیزم هر ارزانی بنا به کیفیت نیست روی پوستتون هر محصولی رو امتحان نکنید نصیحت من به شما 

نفیس فقط محصول مصرفی اما لدورا درمانی وتخصصی عزیزم هر ارزانی بنا به کیفیت نیست روی پوستتون هر محصولی ...

لدورا خیلی ها هم دیدم راضی نبودن😉😊

با وجود قیمت بالا 

کیفیت پایین بوده

ممنون از نصیحتت 🥰 

یکی از دوستای من رفت تو شرکتش مجبورش کردن 5م خرید کنه بعدشم گفت اومدم بیرون همشونم بلاک کردم. دیگه ...

اصلا خرید اجباری نداره. شما حتی میتونی هیچ خریدی نکنی فقط با 100 هزار تومن جایگاهتو نگه داری

این همسایه ما داره پدرمو درآورد از بس بهم زنگ میزنه و پیام میده ک محصولاتش بهم قالب کنه

قالب کردن چیه الان هرجا بری این برند انقد شناخته شده س که همه میشناسن . ۱۴ ساله که فروش اینترنتی داره و برند جهانی شده اگه کیفیت نداشته باشه چطور همچین چیزی ممکنه ؟؟؟

واقعا اگه اطلاعات درست میخواید یا بیشتر میخواید در مورد شرکت و محصول بدونید تماس بگیرید. 09107457096

نه اصلا خوب نیست منم گرفتم انگار پولمو دور ریختم هم ابرسانش هم لیفتینگش هیچ تا ثیری نداشت

من نمیدونم چرا شما رضایت نداشتید در مورد محصولات . ولی نحوه مشاوره دادن و تجربه افراد تو این زمینه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه .من با کمال میل بهتون مشاوره دقیق و درست میدم چه در مورد کار شرکت چه در مورد محصول ، من کاری به بقیه ندارم ولی زمانی که من وارد شرکت شدم گفتم محصول نارضایتی داشته باشه من کلی پورسانت و حقوق بهم بدید من موندگار نمیشم . با افتخار الان ۴ ساله کارمه . خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. ۰۹۱۰۷۴۵۷۰۹۶

قالب کردن چیه الان هرجا بری این برند انقد شناخته شده س که همه میشناسن . ۱۴ ساله که فروش اینترنتی دار ...

والا ما رو کشت از بس زنگ زد

وقتی کسی چیزی نمیخاد بزور بفروشن میشه قالب کردن 

حالا باشه ب شماره هم زنگ میزنم

والا ما رو کشت از بس زنگ زد وقتی کسی چیزی نمیخاد بزور بفروشن میشه قالب کردن  حالا باشه ب ش ...

من نمیدونم واقعا نحوه مشاوره دادن اون فرد به شما چجوری بوده ولی خب اصرار زیاد هم درست نیست ، اگر نیاز سنجی بشه و اون بحث نیاز فرد وسط بیاد خیلی افراد با جون و دل میان میخرن چون میگم بحث نیاز طرف براش باز شده و اگر واقعا مقایسه انجام بشه خیلی افراد متوجه میشن که چی خوبه چی بد . به نظرتون اگر این محصولات خوب نبود ما به سرو صورت خودمون میزدیم یا برای خونواده تهیه میکردیم ؟یا اگر نتیجشو ندیده بودیم به بقیه معرفی میکردیم ؟خیلی صحبتا میشه گفت و اینجا بحث طولانی میشه اگر خواستید تماس بگیرید بیشتر در موردش صحبت میکنیم