بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این همسایه ما داره پدرمو درآورد از بس بهم زنگ میزنه و پیام میده ک محصولاتش بهم قالب کنه
قالب کردن چیه الان هرجا بری این برند انقد شناخته شده س که همه میشناسن . ۱۴ ساله که فروش اینترنتی داره و برند جهانی شده اگه کیفیت نداشته باشه چطور همچین چیزی ممکنه ؟؟؟
واقعا اگه اطلاعات درست میخواید یا بیشتر میخواید در مورد شرکت و محصول بدونید تماس بگیرید. 09107457096
نه اصلا خوب نیست منم گرفتم انگار پولمو دور ریختم هم ابرسانش هم لیفتینگش هیچ تا ثیری نداشت
من نمیدونم چرا شما رضایت نداشتید در مورد محصولات . ولی نحوه مشاوره دادن و تجربه افراد تو این زمینه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه .من با کمال میل بهتون مشاوره دقیق و درست میدم چه در مورد کار شرکت چه در مورد محصول ، من کاری به بقیه ندارم ولی زمانی که من وارد شرکت شدم گفتم محصول نارضایتی داشته باشه من کلی پورسانت و حقوق بهم بدید من موندگار نمیشم . با افتخار الان ۴ ساله کارمه . خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. ۰۹۱۰۷۴۵۷۰۹۶
والا ما رو کشت از بس زنگ زد وقتی کسی چیزی نمیخاد بزور بفروشن میشه قالب کردن حالا باشه ب ش ...
من نمیدونم واقعا نحوه مشاوره دادن اون فرد به شما چجوری بوده ولی خب اصرار زیاد هم درست نیست ، اگر نیاز سنجی بشه و اون بحث نیاز فرد وسط بیاد خیلی افراد با جون و دل میان میخرن چون میگم بحث نیاز طرف براش باز شده و اگر واقعا مقایسه انجام بشه خیلی افراد متوجه میشن که چی خوبه چی بد . به نظرتون اگر این محصولات خوب نبود ما به سرو صورت خودمون میزدیم یا برای خونواده تهیه میکردیم ؟یا اگر نتیجشو ندیده بودیم به بقیه معرفی میکردیم ؟خیلی صحبتا میشه گفت و اینجا بحث طولانی میشه اگر خواستید تماس بگیرید بیشتر در موردش صحبت میکنیم