2777
2789
وای من واقعا حالم خراب شد مخصوصا اینکه قیافم خیلی شبیهشه و یه ده روز دیگه هم سنش میشم واقعا یه طوری ...

منم هرچند زیاد درباره این نوع ادمایی که تو طول تاریخ انسان های زیادی و شکنجه و کشتن خوندم ولی این یکی خیلی بد بود🤦‍♀️به خودت استرس الکی وارد نکن این موضوع برای بیشتر از ۵۰ سال پیش و قرار نیست همچین اتفاقی بیوفته اون مادر پدر ناگاهی داشت که بچه خودشونو به یک ادم نامطمعن فرستادن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بود

وای خدایا نمیخوام بعش فکر کنم افتضاححح افتضااح بود به جنایت غیر انسانی و وحشیانه خدا از باعث و بانیشون نگذره😩😩😩

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
من چهارده روز دیگه هم سنش میشم هرکی منو دیده.گفته خیلی شبیهشم مثل دوست صمیمیم و مامانم

😐😐😐 ووی

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
وای خدایا نمیخوام بعش فکر کنم افتضاححح افتضااح بود به جنایت غیر انسانی و وحشیانه خدا از باعث و بانیش ...

انشالله نصف ایران بی خبرن ازش منم برای همین تاپیک کذاشتم

وای آره پیشاپیش تولد شونزده سالگیم مبارک تازه ماه تولدمونم یکیه ژانویه امکان داره خودش باشم؟😰😰😰😰

از ذهنم نمیره بیرون🙂😑🙂🙂😂😂😂شب نیاد به خوابم صلواااااات منظورم قاتل عوضی و اون نوچه هاس و کلا هرچیز ترسناک دیگع😩😩😬😬

وای آره پیشاپیش تولد شونزده سالگیم مبارک تازه ماه تولدمونم یکیه ژانویه امکان داره خودش باشم؟😰😰😰😰

از اون جالب تر حساب کردم دوروز اختلاف داره روز تولدمون من چهارده ژانویه و اون دوازدهمش اگه اشتباه نکنم😓😓😓😓

از ذهنم نمیره بیرون🙂😑🙂🙂😂😂😂شب نیاد به خوابم صلواااااات منظورم قاتل عوضی و اون نوچه هاس و کلا ه ...

براش دعاکن اونارم لعنت کن از این اختیارا ندارن انشالله همین امشب که ما خوابیم اونا تو جهنم با سیگار بدنشون میسوزه