2777
2789
عنوان

نامزدم میگه چرا دست خالمو نبوسیدی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 94 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو بیو برو تو قینم اوسکلای احمق مگه پادشاهه 

خخخخ لریی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

تو این زمونه کسایی که رسم دستبوسی دارن عجیبه، اینکه کسی دست نبوسه چیز عجیبی نیست که بخواد بهشون بربخوره، ولی انصافا خیلی کم پیدا میشه خاله ایی که برا عروس خواهرش شب یلدا دستبند طلا ببره  

فقققققططط و فقققططط دست پدرومادرو باید بوسید

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
😂😂😂ت.ف.میکنم در میرم شوخی#  

گفتم همه جاشو گرفتی😐😂

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز