2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدادلم براش سوخت

قبل این دو تا هم کلی کاربری داشته انصافا الان حقش نبود بترکه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بدبخت با هرکاربری میاد میترکونشش گناه داره 🤧🤧🤧

واای نیکا من اصلا نمیفهمم چرا ترکیدن 

خیلی حرصم گرفته 

نی نی یار حرف خودشو نقض میکنه مگه چیکار کردیم که هم تاپیک ترکید هم جومع 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
چون ما میخوایم برگرده باید بترکه؟  کجای سایت نوشته اینکار خلافه؟ مگه ما خنده و هروکر راه اندا ...

هر طور مایلین فکر کنین

نی نی یارها بارها گفتن خانمها درخواست وصل اقایون رو ندن مگه جایی باید نوشته بشه؟؟؟

کسی که خلاف قوانین سایت عمل کرده دیروز ترکیده الان امده دنبال بهانه ام؟ وقتی شما اینطوری بگین خوش به حال مردا میشه همینطور شده پرتوقع شدن و روز به روز داره تعدادشون زیاد میشه اون اقا اولین بارشون نبوده که خلاف قوانین عمل کردن شاید برای شما مهم نباشه سایت پر بشه از اقایون یا مزاحم ها ولی خیلی ها براشون مهمه پس لطفا نه درخواست وصل اقایون رو بدین نه طرفداریشون رو کنین

من که با تاپیک مخالف نبودم صدتا تاپیک بزنین و از شنبه هم هیچی تاپیکی هم نزنین من که گفتم کنارتونم تعدادتون زیاده دوباره یک تاپیک بزنین همه رو تگ کنین میره پربازدید اون رو برگردونمم تا دو دقیقه دیگه دوباره میترکه بعد هم نی نی یار شب هم دسترسی ندارن برای فعال کردن تاپیک

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار خدایی این چه وضعشه ؟

این سایت به این بزرگی چرا یکم جنبه انتقاد نباید داشته باشید

یعنی ما اینجا هم باید خفه شیم؟

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

@نی_نی_یار_5    

توجه تون به تبلیغات وحذف تاپیک ومشکل گذاشتن عکس نیست ؟؟؟؟؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خودشم ترکید گویا

@شنگول_خانوم   اره تگ نمیشه به هممون یه چیزی بست 😐🤧

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     بترکونید تاپیکا رو با این کار ما رو از س ...

بخوگدا دیگه مطمئن شدم ترکیدش الکی بوده 

نی نی یار تا همین الان از ما حمایت میکرد 

بعد الان میگه چرا خواستین برگردونمش 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090