2777
2789
سلام  فدات نفسی خوبم چه خبرا تو حالت بهتره ؟ اره منم دیگه کم میام بار زندگی رو دوشمه دیگه مثل ...

ممنون بد نیستم 

به سلامتی رفتی سر خونه زندگیت😘😘

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ شوهرم جرم میده میفهمی ؟😆

اوه اوه نع پس بیخیال بزارید تا اخر عمرش ناراحت باشع 😐🤦‍♂️😂😂😂😂😂 

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
ممنون بد نیستم  به سلامتی رفتی سر خونه زندگیت😘😘

اره اومدم گلم زندگیم خیلی بهتر شده برا تو همه دوستام که تو بد شرایطی بودیم تنها ... از ته دلم از خدا میخوام شما هم سر و سامون بگیرین زندگیتون از این رو به اون رو بشه ❤

گمونم اشتباه تگ کردن؟؟؟

شما اگه تو تاپیک اعتراضی هستین لطف میکنید منم اونجا تگ کنید؟

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
امضات 😂 انرژی مثبت و منفی همون نوع نگرش ماست  نگاه ما به مرگ اصلا نگاه خوبی نیست  حس ب ...

😕😕😕😕😕چندلع فلسفلی حلف میزنی 

تلوخودا زیل دیپلم بحلف من بفهمم😐😂✊

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
مگه قرار نشد رهبر باشم بیاید حمایت کنید  بیاید تاپیک آخرم

یاسی جون من حمایتتون می کنم 

خودم قبلا تاپیک زدم 

ولی بخاطر یه چیزی که خودم روش خیلییییی حساسیت دارم توهین به شهید ها و شهادت تذکر گرفتم... 

سعی کنید نزارید بچه ها از موضوع اصلی خارج بشن 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چیزی یافت نشد 😐🤦‍♂️

100000 تا یاسی7 هست 😐

@یاسی7  

ایشون 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چیزی یافت نشد 😐🤦‍♂️

تگ نمی شن 

هرکاری می کنم

کاربریشون جلوی چشممه ولی وقتی می خوام تگ کنم یه نفر دیگه تگ می شه 🤦‍♀️