2777
2789

شما میگید تاپیک نزن بعد خودتون بیایید هر کی تاپیک زدن گزارش بزنید ... خب مسئله اصلی و مهم برای اینجا بازدید از سایته نه مطالبی که ما میذاریم. 

می دونید چند نفر اینجا عضو هستن؟! می دونید چند نفر در روز از اینجا بازدید می کنن؟ کلا چند نفر رو تونستید همراه کنید اونم فقط برای تاپیک نزدن

فکر کنم باید مدل اعتراضتون رو عوض کنید

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرگل جان😐 هنوز با پروف نگین کنار نیومدم این چیه عزیزم😕

فدای تو شادی قشنگم 

با نی نی یار داشتیم دعوا میگرفتیم آماده تعلیق شده بودم😂

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
اخرش نفهمیدم ممد مایی یا ن😑 😅راحت باشین 

ممد شمام 😂🤦‍♂️😐

مچکر 😂🌹😑

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

از یک دی نه تایپک بزنیم

نه پست بزاریم

برای اینکه سایت رو درست کنن

شما هم اگه قبول دارین

این تایپک رو بزنید و قفلش کنید که کسی گزارش نده

بیاین کل نی نی سایت رو از این تایپک قفل شده پر کنیم

و یادتون باشه نی نی سایت های عزیز این طرح تایپک 

تا قبل ۱ دی قابل اجراست

#تا_سایت_درست_نشود_تایپک_نمیزنم

۱#_دی

عزیزم من ناظرم و حافظ امنیت شما در درجه بعد سایت ولی مثل شما که نمیخوام از سایت استفاده کنم فقط کارم ...

با سلام و عرض ادب و احترام نی نی یار 5آیا برای شما این امکان وجود دارد که یک سایت جداگانه برای تبادل نظر آقایون محترم هم در نظر گرفته شود بلکه مشکل حل بشه؟ 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
آره تاپیک بزنید لینک اینجارو بذارید

زدم

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
منو بگو کلی لوازم خونگی وجک وجونور واینا تگ کردم ترکید؟؟؟؟

الان دوباره اینجا هم تگ کن 😆😆😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/