2777
2789
گه من از شما میترسم بخوام همین تاپیکم میترکونم امیدوارم همتون رو حرفتون باشین  از فردا تاپیک نز ...

تو این دوره زمونه همه تنهان میان اینجا یکم حالشون خوب شه شما(مدیران سایت) واقعا دارین سواستفاده میکنید کلش شده تبلیع هر کیو بخواید قطع کاربری میکنید حتی تاپیکاشو نمی خونید ببینید بقیه برا چی واسش گزارش میزنن این رسمش نیست

شرابی که مست خودش است🌾 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک رو فعال کردم ولی باز میترکه بهتره یک تاپیک دیگه بزنین کسی که فعالتره بزنه بعد لینکشو تو تاپیک ...

من اگه بچه ها موافق باشن می تونم تاپیک بزنم 

ولی بعد از ساعت 12 چون چوب خط تاپیکم پره 😶

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
تاپیک رو فعال کردم ولی باز میترکه بهتره یک تاپیک دیگه بزنین کسی که فعالتره بزنه بعد لینکشو تو تاپیک ...

اها 

مرسی نی نی یار ❤

اگه امروز باهاتون یگم تند حرف زدم معذرت میخوام 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
اون تاپیکو فعال کردم ولی میترکه دوباره چون گزارشاش پُره

مرسی عزیزم لطف کردید

ولی لطفا بگید تیم برنامه نویسیشونو قوی کنن

من دوستای قوی ای دارم تو این زمینه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
بله فعال کردم

مرسسیییی مهربون ترینم مرسی که همش به فکر مایی 😻😻😻😻

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
من اگه بچه ها موافق باشن می تونم تاپیک بزنم  ولی بعد از ساعت 12 چون چوب خط تاپیکم پره 😶

پس همه بچه هارو تگ کن

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

چه جوری لینکشو بذاریم تو پر بازدیدا؟؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
پس همه بچه هارو تگ کن

باشه 

الان نمی تونم بزنم چوب خطم پره 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
من گفتم چرا کلا خانما و اقایون نباید با هم خوش و بش کنن

منم مخالف گفتگوی محترمانه نیستم اما بعضیا شورشو در میارن همین صبح یکی از اقایون تو یه تاپیک درخواست دوستی داد اینجاهم اکثرا خانمای متاهل و باردارن بعضیا اینجارو با سایت دوست یابی اشتباه گرفتن

چرا جومع_فقید ترکید ؟؟؟؟

نی نی یار توضیح داده عزیزم