2777
2789

یه جا برای درد دل و سرگرمی داشتیم تو رو خدا ازمون نگیریدش

ایران رو ازمون گرفتن، جوونیمون همه چیزمون، همین یه سایت رو نگه میداشتین😭😭😭😭😭😭

@نی_نی_یار_5  

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی نههههه😱😱😱اصلا بهش نمیومدبدبخت

همین کاربرایی که طرفداریشون رو میکنن میدوننا ولی چون به خودشون فحش نداده یا براشون مهم نیست که اقاست با اسم خانم امده میگن برگردون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

با هر کاربری بیاد قطع میشه حتما باید دوباره یک کاری کنه قطعش کنم؟ وقتی میدونم کی هست ؟ باید صبر کنم ...

من هیچ اصراری برای برگشتن اون کاربر ندارم 

ولی لطفا تاپیک و برگردونید 

براش زحمت کشیدیم 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نه شما مگه نمی شناسین این کاربر رو؟ هزاربار تا حالا به دلایل مختلف ترکیده مهمترین هاش فحش های زشتی ب ...

خب من نمیدونم واقعا ادم بدی هست یا خوب 

ولی لطفا تاپیکو برگردونید 

اجازه بدین بتونیم انتقادمون رو ادامه بدیم

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
نه شما مگه نمی شناسین این کاربر رو؟ هزاربار تا حالا به دلایل مختلف ترکیده مهمترین هاش فحش های زشتی ب ...

اخرین بار یادمه با کاربری حسین خودش لغو کاربری زد که🙄

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
با هر کاربری بیاد قطع میشه حتما باید دوباره یک کاری کنه قطعش کنم؟ وقتی میدونم کی هست ؟ باید صبر کنم ...

همه فرمایشات شما درست کاملا درست میگید

ما میگیم تاپیک و برگردونید

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
همین کاربرایی که طرفداریشون رو میکنن میدوننا ولی چون به خودشون فحش نداده یا براشون مهم نیست که اقاست ...

نینی یارجونم حداقل تاپبکوبرگردون.خیلی زحمت پاش کشیدیم.خواهشا

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
من هیچ اصراری برای برگشتن اون کاربر ندارم  ولی لطفا تاپیک و برگردونید  براش زحمت کشیدیم& ...

حالا بزار اون داداشمم بیادش خو 😑🤦‍♂️

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

من که در هر صورت از اول دی میخوام برا امتحانام درسامو شروع کنم بخونم

دیگه تا آخر امتحانام اینجا نمیام

ولی امیدوارم وقتی که برگشتم اوضاع درست شده باشه ........

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اون کاربر خودشونه تا به یه بهونه تاپیکو بترکونن😂

مگه من از شما میترسم بخوام همین تاپیکم میترکونم امیدوارم همتون رو حرفتون باشین  از فردا تاپیک نزنین تا سایت درست بشه

اگر مخالف بودم همون لحظه ای که تاپیک زده شد میترکوندمش ولی مخالف نیستم به کاربرا حق میدم چون سایت مدتیه مشکل داره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها همینجا رو جلو ببرین ببینیم این دفعه چیکار میکنن 

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...