2777
2789
عنوان

کیا مدیوم هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 400 پست
میتونی بگی بچه ی دومم پسره یادختره

این چیزا رو که نمیدونم گلم. مثل یک حسه. یکهو وارد میشه

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چجوری؟

یعنی یکسری چیزا رو هم میتونم ببینم.. وقتی مدیوم باشی خب باید ی چیزایی رو هم ببینی.. حالا از درون گرفته. جن و...

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
درون ادم ها رو چه جوري حس ميكني؟

خودمم نمیدونم 

یه مدت پیش دوستای شوهرمو ک فقط در حد عکس دیده بودمشون یا در حد سلام علیک براش خصوصیات اخلاقیشونو ذاتشونو آیندشونو تا حدودی گفتم بدبخت کرک و پرش ریخت 

خوشم میاد بقیه فک میکنن ما جادوگریم آخه چجوری حس کنم من الان😂

منم همچین حسی داشتم چون اذیت میشدم سرکوبش کردم چون بیشتر اتفاقات بد و دروغ و پنهانکاری رو حس میکردم

الان بهتر ک چی بگم راحت ترم

مثلا درداتو میتونی انتقال بدی؟

یعنی یکسری چیزا رو هم میتونم ببینم.. وقتی مدیوم باشی خب باید ی چیزایی رو هم ببینی.. حالا از درون گرف ...

من یه بار دیدم بعضی وقتا هم از گوشه ی چشمم یه حرکتایی میبینم نگاه ک میکنم میبینم چیزی نیس الان از وقتی ک حسم بیشتر شده فوق العاده انرژی جن و اینارو زیاد حس میکنم و خ میترسم 

و عجیبتر اینکه من قبلا ب شدت از این چیزا میترسیدم الان همزمان ک میترسم یه جورایی خیلی پر دل و جرعت شدم 

میدونم چجوری بگم

منم همچین حسی داشتم چون اذیت میشدم سرکوبش کردم چون بیشتر اتفاقات بد و دروغ و پنهانکاری رو حس میکردم ...

منم دقیقا و ب خاطر همین مسئله چون درون آدما رو میتونم حس کنم متاسفانه نمیتونم رابطه برقرار کنم با کسی 

من یه بار دیدم بعضی وقتا هم از گوشه ی چشمم یه حرکتایی میبینم نگاه ک میکنم میبینم چیزی نیس الان از وق ...

میفهمم. چند سالته؟