2777
2789

آزمون میان پایه تیزهوشان دهم به یازدهم مجددا برگزار شود - https://www.farsnews.ir/my/c/38864

لطفاً حمایت کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خواهش میکنم اصلا حتی اگه دبیرستانی نباشین😭🙏🏻🙏🏻

شما رو به فاطمه زهرا🥺

اگه آمارش بالا بره تصویب میشه🙏🏻🙏🏻

ببینید دعای خیر همه ما جا مونده ها برای شما🙏🏻🙏🏻

رای دادن آسونه فقط روی حمایت بزنین و شماره تماس خودتون رو تایید کنید همین 

ارگان دولتی هست برای مطالبه مردم🙏🏻🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امسال قبول شدم و اصلا اصلا راضی نیستم ولی باش...  فقط لطفا لینکتو درست بزار

ممنونم خواهر

من پارسال نفر اول شدم ولی خب رشته ریاضی فیزیک مدیرمون زد ثبت‌نام هم کردم ولی آذر ماه انصراف دادم رفتم حوزه الان دارم هم تجربی غیر انتفاعی میخونم هم حوزه خب ولی اگه این فرصت پیش بیاد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من 7 سال رفتم، اصلا خبری نیس تیزهوشان 

چرا خب 

منم ۳ سال رفتم غیر انتفاعی خبری که نبود هیچ استعداد نادیده گرفته میشد!

تا اینکه خوندم و قبول شدم واقعا باید قدرشو دونست 

ممنونم ازت🌹

تیزهوشان تا جایی که من میدونم رتبه اعلام نمی کنن... 

بله 

کارنامه ندادن 

ولی من ریاضی و تمام درس ها به جز علوم رو ۱۰۰ زدم 

علوم رو ۸۰ زدم و داخل کل شهرستان ما که منطقه ۳ هست فقط من قبول شدم 

چرا خب  منم ۳ سال رفتم غیر انتفاعی خبری که نبود هیچ استعداد نادیده گرفته میشد! تا اینکه خوندم ...

نمیدونم من نویسنده بودم مقام شعز آوردم تو استان اما بخاطر تیزهوشان بودن نشد که ادامش بدم نقاش هم بودم استعداد هنری فوق العاده زیادی دارم هوشم بالاست اما همش سرمو کردن تو کتاب ها... 

نمیدونم من نویسنده بودم مقام شعز آوردم تو استان اما بخاطر تیزهوشان بودن نشد که ادامش بدم نقاش هم بود ...

آره خب

ولی ما غیر انتفاعی ها تا دلت بخواد جشنواره و همایشو ... و بردن و کلی مقام کسب کردیم ولی خب هیچ چیزی لذت بخش تر از درس خوندن و شرکت در المپیاد نیست که مدرسه ما از بس تو مسابقه و اینجور چیزای فرهنگی می رفت ولی هیچ المپیادی مارو نبرد!!

من خودم ۴ سال مبتکران بودم اونجا سرکت کردم مقام اوردم مگرنه مدرسه😑

آره خب ولی ما غیر انتفاعی ها تا دلت بخواد جشنواره و همایشو ... و بردن و کلی مقام کسب کردیم ولی خب ه ...

آکادميک اینجا شهر من ضعیفه همکلاسی هام همه از کشور رفتن برای رشته های خوب. شاید 10 نفر قبولی دادن با پشت کنکور نشستن برای رشته های تاپ. در هر صورت موفق باشید 😇