2777
2789
عزیزم گفتم واسه عوض کردن ماشینش خواسته،چرا ندانسته دیگرانو متهم میکنیم اخه😏

ندانسته نیس عزیزم

هر چی باشه اون یه مادره عروس حق اینو داره بدونه اینو موضوع رو 

واقا هم باید توضیح میدادن یا میگفتن چند وقت دیگه هم وسایل خونه هم عوض میکنن 

در هر صورت مادر یک عمر جوانیشو و جونشو برای اون پسر گذاشته 

خودتو بزار جای اون مادر دوست داری عروست باعث تفرقه تو و پسرت باشه؟

عزیزم خودتو بزار جای اون مادر  قبل ازینکه اون عروس باشه اون مادر بوده  زحمت اون بچرو کشی ...

ببخشید ولی اون مادر خودخاه غلط میکنه که تو این گرونی اینهمه پول در آوردن سخت شده و خرج زندگی خودش نمسکنه ببره ماشین مامان رو عوض کنه

از کی ساعت برخلاف جهتش میچرخه خانوووم 

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندانسته نیس عزیزم هر چی باشه اون یه مادره عروس حق اینو داره بدونه اینو موضوع رو  واقا هم باید ...

خانواده شوهرم مثل همون مادرن همشون،۴تا پسر دارن که اولیش طلاق گرفته و با ی خانم دیگه ازدواج کرد،دومیش طلاق گرفت و زنش باز چند ماه بعد بخاطر بچش برگشت و دوباره عقد کردن.سومیش خودمم که عین سگ ازین ازدواج پشیمونم و پسر چهررمم جرات ازدواج نداره،چرا؟؟؟؟ چون فکر میکنن عروس غریبست و در مقامی نیست که حرفش برو داشته باشه.اول خانواده پسر مهمه.فکر کنممجردی شما و درک درستی از زندگی متاهلی نداری

😊😊🙆‍♀️🙂
خانواده شوهرم مثل همون مادرن همشون،۴تا پسر دارن که اولیش طلاق گرفته و با ی خانم دیگه ازدواج کرد،دومی ...

بله مجردم 

نمیدونم شاید چون درک نکردم 

در هر صورت هم مادر حق داره 

هم عروس 

ولی این کاره پسر هم درست نیس که مخفی کنه

واقعا اگه اون مادر شعور داشت اینکارو نمیکرد

دقیقاااا بگه پسرم گناهه توی کرونا اقتصاد کشور اون از صب تا شب جون بکنه واس نون من پولشو بگیرم اه اه

خوداستارتر خودت باشی مادرشوهرو میخوری

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

اون که نگفت شوهرش داده 

گفت شوهرش به بهانه ای از زنه ده تومن پول گرفته بعد رفته داده مادرش اونم زورش گرفت

پول خودش بود نه شوهرش خانوما😶

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من تاپیکو دقیق نخوندم پولو برا چی میخواست؟؟یعنی یه مادر حق نداره تو سختیا از بچش کمک بخواد؟؟؟

چرا راس میگی حق داره در صورتی که یک من پول کافی داشته باشم و 2نیاز اساسی باشه تو برو وضعیت وحشتناک کرونا واسه ی لقمه نون جون بکن با جونت بازی کن من برم ماشینمو عوض کنم

من تاپیکو دقیق نخوندم پولو برا چی میخواست؟؟یعنی یه مادر حق نداره تو سختیا از بچش کمک بخواد؟؟؟

الان عوض کردن ماشین سختی بود؟؟ حتی اگه فقط دو صفحه اول تاپیکو میخوندین متوجه میشدین جریان چیه.ندانسته قصاوت نکنین

😊😊🙆‍♀️🙂