2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

8سال پیش سونو گرفتم مشخص شد کیست هموژنیک دارم و تخمدان چپ و راستم اندومتریوما هستن7ماه مرتب سونو گرفتم کیستا خوب شدن و من ازدواج کردم.اصلا جلوگیری نداشتم تا الان که 8سال شده.داروی تحریک تخمدان خیلی استفاده کردم تخمک بالغ داشتم اما حامله نشدم پریود منظمی دارم 7روز زمان پریودم هست  الان فقط میخوام بدونم من اندومتریوز دارم که حامله نمیشم؟تو این 8سال نه کیست داشتم ونه اندومتریوما.توروخدا کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه خیلی غصه میخورم 25سالمه

من داشتم بدون هیچ علامتی. نه درد نه لکه بینی. باردارم شدم. باعث نازایی نشد. بعد زایمان اولم سونو داد ...

مبارکت باشه عزیزم.خدا حفظشون کنه...مال منم تو 7ماه خوب شد اما نمیدونم چرا حامله نمیشم

اینهمه رفتم دکتر اما هیچکدوم برام آزمایش ذخیره تخمدان ننوشته تازه فهمیدم همچین آزمایشی هست کسی میدونه اگر ذخیره پایین باشه چه داروهای گیاهی مصرف کنم تا ذخیره بیاد بالا؟؟؟ذخیره تخمدان نرمالش چند هست؟

مبارکت باشه عزیزم.خدا حفظشون کنه...مال منم تو 7ماه خوب شد اما نمیدونم چرا حامله نمیشم

احتمالا ربطی به اون نداره. منم یکسال طول کشید. درمان خاصی م نکردم‌. بارداری تا یکسال جا داری. داروی باه زنان طب اسلامی رو مصرف کن برای بارداری معجزه میکنه. من برای دومی م با یکبار اقدام باردار شدم باوجود تنبلی تخمدان 

عزیزم الان دیدم نوشتی هشت سال. عزیزم پیج hajii.blogرو ببین. هایلایت نمایندگی طب اسلامی.نمایندگی شهرتون رو پیدا کن تماس بگیر. خدا میدونه من معجزه دیدم از طب اسلامی و داروهاش. اخرین باری که من رفتم سونو افتضاح بودم. تخمک بسیار ضعیف. ولی چندوقت دارو رو خوردم و با یکبار اقدام باردار شدم.